Interwetten: Σαραγόσα – Χιχόν με κορυφαίες αγορές

Ανανεώθηκε:
interwetten

Για την 22η αγωνιστική της Segunda Division, η Σαραγόσα υποδέχεται τη Χιχόν (22:00) και η Interwetten προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών!

Σαραγόσα – Χιχόν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σαραγόσα, μετά από τέσσερις αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Βίκτορ Φερνάντεθ φιλοξενήθηκε από την Ουέσκα, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο 20′ και παρότι ισοφάρισε προσωρινά με τον Αλμπέρτο Σόρο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 69′ για το τελικό αποτέλεσμα. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε G/G και Over 2.5. Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Στις ήττες επέστρεψε ωστόσο και η Χιχόν, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεθ υποδέχθηκε την Εξτρεμαδούρα, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Το αυτογκόλ του Κάρλος Κορδέρο στο 78ο λεπτό, στάθηκε αρκετό για να κρίνει και την αναμέτρηση. Στα πέντε από τα έξι τελευταία της παιχνίδια, σημειώθηκε N/G και Under 2.5. Δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα.

Σαραγόσα – Χιχόν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Interwetten