*Δεύτερος γύρος για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι αναμετρήσεις είναι μονές. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί αμέσως η διαδικασία των πέναλτι.

*Λονδρέζικο ντέρμπι

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ (League 1)

Η Γουίμπλεντον ηττήθηκε 1-2 εντός έδρας από την Σάντερλαντ στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι από τα λεγόμενα «δύο ημιχρόνων». Στο πρώτο μισό ήταν αρκετά καλύτερη, προηγήθηκε μόλις στο ένατο λεπτό και έχασε ευκαιρίες και για άλλο γκολ. Αλλά στο δεύτερο η αντίπαλος της υπερείχε, κατάφερε να την ισοφαρίσει στο 66’ και ηττήθηκε με τέρμα που δέχθηκε στο 83ο λεπτό. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια χωρίς να χάσει, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως αμφότερες ήρθαν στο γήπεδό της, εκεί που δεν έχει κερδίσει ακόμη!

Ο προπονητής της, Νιλ Αρντλεϊ, είχε κάποια παράπονα από τη διαιτησία για μη καταλογισμό πέναλτι σε μία φάση υπέρ της ομάδας του, αλλά ζήτησε από τους παίκτες του να μην λυπούνται τον εαυτό τους. Όπως τόνισε το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δουλεύουν σκληρά και να παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Αν το κάνουν αυτό, τότε είναι σίγουρος πως αργά ή γρήγορα θα πάρουν ότι τους αξίζει.

Οι Σοάρες (ΜΕ), Γουάτσον (ΑΜ) αντιμετωπίζουν κάποιες ενοχλήσεις και έχασαν τα τελευταία παιχνίδια, οπότε δεν αποκλείεται να λείψουν και από το σημερινό. Επίσης αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Απια (ΕΠ) που θα περάσει από τεστ ετοιμότητας πριν την έναρξη του αγώνα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουίμπλεντον έχασε 1-2 εντός έδρας από την Σάντερλαντ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Εχει δύο σερί G/G και over 2,5.

Το Γουίμπλεντον – Γουέστ Χαμ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (Premier League)

Η Γουέστ Χαμ γνώρισε τρίτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα της σεζόν, όλες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή με 3-1 εκτός έδρας από την Αρσεναλ. Βέβαια πραγματοποίησε την καλύτερη της εμφάνιση, προηγούμενη στο 25’ με τον Αρναούτοβιτς, σε ένα πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε να είχε πετύχει αρκετά περισσότερα γκολ. Αλλά αντ’ αυτού ισοφαρίστηκε στο 30’ από τον Μονρεάλ και στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε να χάνει με αυτογκόλ του Ντιόπ στο 70’, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο λεπτό από τον Γουέλμπεκ.

Ο προπονητής της, Μάνουελ Πελεγκρίνι, είπε πως σιγά – σιγά η ομάδα του αρχίζει να παίζει με ταχύτητα και ρυθμό, επομένως θεωρεί πως είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Και διακρίνει μία βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του από αγώνα σε αγώνα.

Τραυματίες και απόντες από την αρχή της σεζόν είναι οι Κάρολ (ΕΠ), Ριντ (ΑΜ), Λαντσίνι (ΜΕ), ενώ πολύ πιθανόν να χάσει τη σημερινή αναμέτρηση και ο αρχηγός της, Μαρκ Νομπλ, που έλειψε από το τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο χτύπησαν οι Αρναούτοβιτς (ΕΠ), Αντόνιο (ΜΕ) με τη συμμετοχή τους αμφίβολη. Και ο Πελεγκρίνι σκοπεύει να κάνει κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος στην ενδεκάδα, όχι όμως ριζικές.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Γουέστ Χαμ έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Αρσεναλ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Εχει τρία σερί over 2,5.

Κώστας Σφήκας