20η αγωνιστική

*Με G/G & Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

*Στον πρώτο γύρο: Λεβάνγκερ – Ούλενσακερ 2-3

ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ

Την πρώτη της ήττα μετά από έξι παιχνίδια, με απολογισμό δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, υπέστη και πάλι η Ούλενσακερ. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Βέγκαρντ Σκόγκχαϊμ φιλοξενήθηκε από τη Νότοντεν, από την οποία και ηττήθηκε με 5-3. Παρότι προσπάθησε αρκετά, φτάνοντας και στην ισοφάριση σε 3-3, εν τέλει δεν ήταν ικανή για το παραπάνω. Οι Κιτολάνο (29′), Τρόεν (44′) και Αμπσίρ (58′) τα γκολ της. Παράλληλα, στο 37′ έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τρουντάρ.

Υποχώρησε έτσι στην έβδομη θέση, βγαίνοντας εκτός πλέι οφ, όπου και μετράει 28 βαθμούς, έναν μακριά από την εξάδα. Από τις πιο παραγωγικές ομάδες, με 40 γκολ στο ενεργητικό της. Τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες ο απολογισμός της σε εντός έδρας αναμετρήσεις, ούσα αήττητη στα τέσσερα τελευταία (1-3-0). Σταθερά εκτός είναι ο Όλε Κρίστιαν Λανγκάς (ΕΠ 3/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 5-3 από τη Νότοντεν για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G τα έντεκα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες στο στην Goalbet)

Το Ούλενσακερ – Λεβάνγκερ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ

Αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα αγωνιστικές η Λεβάνγκερ, όπου μετράει μια ισοπαλία και οκτώ ήττες. Την περασμένη Κυριακή, η ομάδα του Ρότζερ Νάουσταν φιλοξένησε την Τρομσντάλεν, από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 1-2. Παρότι πίσω στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Πέτερσον στο 74′, όμως επτά λεπτά πριν το φινάλε δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, χάνοντας έτσι το ματς.

Πέμπτη διαδοχική ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ούλενσακερ (2-3 εντός), Μιοντάλεν (4-0 εκτός), Ασάνε (1-2 εντός) και Σόνγκνταλ (5-1 εκτός). Παραμένει έτσι στην 16η και τελευταία θέση της κατηγορίας, όπου και μετράει 12 βαθμούς. Δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός, αγνοώντας το διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (0-1-3). Δεν έχουν αναφερθεί τυχόν απουσίες ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-2 από την Τρομσντάλεν για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Over 2.5 τα εννέα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.