4η αγωνιστική.

ΣΑΤΟΡΟΥ

Απέδειξε για ακόμη μια αγωνιστική πόσο σκληροτράχηλο σύνολο είναι η Σατορού, η οποία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Βαλενσιέν εκτός έδρας. Βρέθηκε να χάνει από πέναλτι στο 20’ (1-0), έπειτα ανέβασε την απόδοσή της, έχασε ευκαιρίες και δικαιώθηκε για την επιμονή της στο φινάλε, πετυχαίνοντας την ισοφάριση στο 87’ της συνάντησης (1-1).

Χωρίς νίκη ακόμη στο πρωτάθλημα η Σατορού, στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Κλερμόν (0-0 εκτός έδρας) και τη δεύτερη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από τη Λοριάν (1-2). Παρότι σκόραρε στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της, η Σατορού δείχνει ν’ αντιμετωπίζει προβλήματα στη δημιουργία των φάσεων, κάτι που θέλει να διορθώσει ο κόουτς Βασό, κάνοντας την ομάδα του πιο επιθετική. Σήμερα θα ψάξει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα στα μέτρα της. Μεσοβδόμαδα, πανηγύρισε την πρόκριση στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ, κερδίζοντας με 1-0 την Νιόρ εντός έδρας. Αμφίβολος ο Μαντάν (Επιθετικός, 2, 0), με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη – πρόκριση 1-0 επί της Νιόρ στο Λιγκ Καπ.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία απ’ τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της Σατορού. (δες το στον Stoiximan).

Το Σατορού – Ερυθρός Αστέρας παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας (Κλικ Εδώ)

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Από την άλλη πλευρά, ο Ερυθρός Αστέρας πραγματοποιεί ένα κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν, γνωρίζοντας νέα ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 από τη Χάβρη στην ουδέτερη Μποβέ, όπου δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια του. Έδειξε αρκετή βελτίωση σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έμεινε πίσω από το πουθενά στο 26’ (0-1), είχε τις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ, καμία όμως δεν αξιοποίησε και δεν μπόρεσε να φθάσει στην ισοφάριση.

Τρίτη διαδοχική ήττα για τον Ερυθρό Αστέρα, μετά απ’ αυτές που προηγήθηκαν από τις Νιόρ (1-2) και Λανς (1-0). Παρατηρείται έντονα πρόβλημα στο σκοράρισμα, παρότι είναι από τις ομάδες που παράγουν αρκετές ευκαιρίες. Στην επιστροφή του στη Ligue 2 έχει ως μοναδικό στόχο την παραμονή και γι’ αυτή αναμένεται να παλέψει μέχρι το φινάλε. Μεσοβδόμαδα για το Λιγκ Καπ συνέχισε να έχει δυσκολία στο σκοράρισμα, γνωρίζοντας την ήττα και συνάμα τον αποκλεισμό με 1-0 από την Νανσί εκτός έδρας. Εξέτισε ο Μπερτιέ (Μέσος, 3, 0), μηδενίζοντας πρακτικά τα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα – αποκλεισμός 1-0 από την Νανσί στο Λιγκ Καπ.

Στατιστικό: Άσφαιρος έμεινε ο Ερυθρός Αστέρας στα τρία πρόσφατα παιχνίδια του.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου