*Επαναληπτικός αγώνας για τη φάση των «32» του Κόπα Σουνταμερικάνα. Είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, τότε δεν υπάρχει παράταση και ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την Ντεπορτίβο Κουένκα.

*Στο πρώτο παιχνίδι (Φλουμινένσε – Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ 2-0): Η Φλουμινένσε κέρδισε με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο, στο 87ο λεπτό το πρώτο και στις καθυστερήσεις το δεύτερο.

ΝΤΕΦΕΝΣΟΡ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (Ουρουγουάη)

Η Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ έμεινε στο 2-2 εντός με την Ράμπλα Τζούνιορς για το πρωτάθλημα Ουρουγουάης, παρόλο που προηγήθηκε δύο φορές. Η πρώτη ήταν στο πρώτο ημίχρονο (40’) και η δεύτερη στο 84ο λεπτό, αλλά η αντίπαλος της βρήκε απάντηση και τις δύο φορές, αρχικά στο 76ο λεπτό και τη δεύτερη φορά στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της ισοπαλία, αλλά τέταρτο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει. Και μετά το καλό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, με νίκη στην πρεμιέρα του, δεν έχει κερδίσει ξανά!

Ακόμη και έτσι ο τεχνικός της, Εντουάρντο Ασεβέντο, παραμένει αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση: «Με όλο τον σεβασμό στην αντίπαλο και στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο γενικά, στο πρώτο παιχνίδι δεχθήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και δείξαμε πως μπορούμε να σταθούμε ανταγωνιστικοί. Αν τα δώσουμε όλα εντός αγωνιστικού χώρου, έχω την πεποίθηση πως μπορούμε να προκριθούμε».

Στην προσπάθεια του αυτή δεν θα έχει τη βοήθεια του μέσου Κούγκο που τραυματίστηκε και θα απουσιάσει, αποτελώντας και το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα του.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εντός με την Ράμπλα Τζούνιορς για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Χωρίς νίκη τέσσερα σερί παιχνίδια.

Το Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ – Φλουμινένσε παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ (Βραζιλία)

Η Φλουμινένσε ηττήθηκε με το «βαρύ» 0-3 εντός από την Ιντερνασιονάλ, δεχόμενη τα τρία τέρματα μέσα σε περίπου 20 λεπτά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Βραζιλίας, Τίτε. Βέβαια έχασε τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί, πριν δεχθεί το πρώτο τέρμα στο 23ο λεπτό. Τα άλλα δύο ήρθαν στο 39’ και στο 45’. Πάντως είχε κάποιες φάσεις για να μειώσει στο δεύτερο μισό του αγώνα, και δοκάρι, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να «φάει» και κάποια γκολ ακόμη. Η νίκη απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είναι και η μοναδική της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Ο προπονητής της, Μαρσέλο Ολιβέιρα, είπε πως πρώτη φορά στην καριέρα του δέχθηκε ομάδα του τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αποδίδοντας τα στα πολλά ατομικά λάθη που έκαναν παίκτες του, τα οποία ήταν σαν παιδικά, όχι από αυτά που σε αναγκάζει ο αντίπαλος να κάνεις. Μάλιστα είπε πως πρέπει να μάθουν από αυτά και να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον. Ειδικά στο σημερινό παιχνίδι, όπου μπορούν να κοστίσουν πολύ περισσότερο, με έναν αποκλεισμό. Αλλά ταυτόχρονα ζήτησε από τους παίκτες του να ψάξουν το γκολ, αφού ένα τέρμα αν σκοράρουν, θα βάλουν πολύ δύσκολα στους αντιπάλους τους.

Δεν υπήρξε πολύ χρόνος από την Δευτέρα για προπονήσεις και ο Ολιβέιρα δεν αναμένεται να προβεί σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, απλά σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αλλωστε δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Προηγούμενο παιχνίδι: Η Φλουμινένσε έχασε 0-3 εντός από την Ιντερνασιονάλ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Εχει 4/5 G/G στα τελευταία της παιχνίδια.

Κώστας Σφήκας