21η αγωνιστική

*Με Over 2.5 ολοκληρώθηκαν τα εννέα από τα έντεκα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

*Στον πρώτο γύρο: Τζούμπιλο Ιβάτα – Βίσσελ Κόμπε 0-2

ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Την πρώτη της ήττα μετά από δυο παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία, υπέστη και πάλι η Βίσσελ Κόμπε. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Τακαγιούκι Γιοσίντα φιλοξενήθηκε από την Τόκιο, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 1-0. Ένα γκολ στις καθυστερήσεις ήταν αρκετό για να κρίνει και το ματς. Πλέον, επικράτησε μια φορά στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια (1-1-2).

Παρά την ήττα της αυτή, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 29 βαθμούς, όσους έχουν επίσης οι Κασίμα και Τσερέζο Οσάκα, των οποίων και υπερτερεί, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Επέστρεψε από την Ισπανία και υπολογίζεται κανονικά ο Αντρές Ινιέστα (ΜΕ 2/0). Εκτός είναι ο τραυματίας Λούκας Ποντόλσκι (ΕΠ 12/5).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Τόκιο για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Βίσσελ Κόμπε – Τζούμπιλο Ιβάτα παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΖΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ

Επιστροφή στις νίκες για την Τζούμπιλο Ιβάτα, μετά από έξι παιχνίδια με τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Χιρόσι Νανάμι φιλοξένησε την Σεντάι, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-2. Παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισες ισάριθμες φορές με τους Καβαμάτα (45′) και Νακάνο (77′), πριν ο Όι της χαρίσει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Έφτασε έτσι τους 28 βαθμούς και είναι στην όγδοη θέση, μαζί με την Ουράβα, της οποίας και υπερτερεί, έχοντας χειρότερη διαφορά τερμάτων. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της στο πρωτάθλημα, ούσα χωρίς διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους της (0-2-1), όπου σε κατάφερε ούτε και να σκοράρει.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Σεντάι για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης