1η Αγωνιστική

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ

Το τέλος της περσινής σεζόν τη βρήκε μόλις στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Κινδύνεψε μέχρι το τέλος, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έκλεισε τις υποχρεώσεις της, μετρώντας πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, δεν μπορεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και καλείται να αλλάξει πολλά αν θέλει να αποφύγει τα χειρότερα. Συνεχίζει στον πάγκο της ο Γκάρι Τζόνσον

Στο κομμάτι των μεταγραφών προχώρησε μεταξύ άλλων στην απόκτηση του Ολλανδού φορ Ιμάνουελσον Ντουκού, που πέρσι σκόραρε 39 τέρματα (!) με την Χέιζ εντ Γίντινγκ Γιουνάιτεντ. Έτοιμοι για το ντεμπούτο τους οι ΜακΆλιντεν, Ντακού και Μαντόξ, τη στιγμή που ο καλός φορ Μπράιαν Γκράχαμ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρος Κάουντι.

Η εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας ήταν απογοητευτική, ηττήθηκε από Γουόλσολ (1-2), Μπρίστολ Σίτι (2-4) και Μπέρμιγχαμ (0-3), δείχνοντας πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα μετόπισθεν.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 1-2 από τη Γουόλσολ γνώρισε σε φιλική αναμέτρηση η Τσέλτεναμ.

Στατιστικό: Over 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

Το Τσέλτεναμ – Κρόουλι παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΡΟΟΥΛΙ

Προσπάθησε πέρσι να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη επτάδα των πλέι οφ, τελικά ωστόσο η Κρόουλι περιορίστηκε στην 14η θέση. Πλήρωσε τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, ενώ δεν κατάφερε για ακόμη μια χρονιά να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο 39χρονος Χάρι Κιούελ παραμένει στον πάγκο της, γνωρίζει καλύτερα φέτος την ομάδα, με τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη επτάδα να είναι ο κρυφός πόθος της Κρόουλι. Έκανε το μεταγραφικό μπαμ με την απόκτηση του 32χρονου Πορτογάλου Φιλίπε Μοράις, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από τη διοίκηση ως η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι και τα πιο πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα Ντέιβιντ Σέσεϊ και Ταρίν Αλαράκια.

Δεν έπεισε ωστόσο στα φιλικά προετοιμασίας, ηττήθηκε από Τσάρλτον (0-2), Ίπσουιτς (0-1), Νόριτς (2-0) και Φούλαμ (2-4), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Ρούζελαρ.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Κρόουλι και Ρούζελαρ σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: under 2.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (δες το στην Interwetten).

Κάτια Μοσχίδου