19η αγωνιστική

*Η Κέμι Κινγκς δεν έχει ηττηθεί ποτέ κόντρα στην Τούρκου για το πρωτάθλημα, όπου σε τέσσερα παιχνίδια μετράει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες.

*Στον πρώτο γύρο: Κέμι Κινγκς – Τούρκου 2-2

ΤΟΥΡΚΟΥ

Την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό μια νίκη και τρεις ήττες, υπέστη και πάλι η Τούρκου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκα Λαουρικάινεν φιλοξενήθηκε από την Βάασα, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0, δεχόμενη και τα δυο τέρματα στο πρώτο 20λεπτο. Παράλληλα, στο 58ο λεπτό, είδε τον Μίλοβιτς να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Υποχώρησε έτσι στη 11η και προτελευταία θέση, όπου και μετράει 13 βαθμούς σε 17 αναμετρήσεις, ούσα στο +2 από την ουραγό Κέμι Κινγκς. Με δώδεκα τέρματα στο ενεργητικό της, διαθέτει και την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Επικράτησε μια μόλις φορά σε εννέα εντός έδρας αναμετρήσεις, όπου και μετράει ακόμη πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εκτός είναι οι τραυματίες Νίκλας Φρίμπεργκ (ΑΜ 17/0) και Ράσμους Χόλμα (ΜΕ 12/0), καθώς και ο τιμωρημένος Ντράγκο Μίλοβιτς (ΕΠ 11/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Βάασα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Sportingbet)

Δείτε τα προγνωστικά Φινλανδίας (Κλικ Εδώ)

Το Τούρκου – Κέμι Κινγκς παίζει στην Sportingbet
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΚΕΜΙ ΚΙΝΓΚΣ

Την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη η Κέμι Κινγκς, μετά και από εκείνες κόντρα σε Ροβανιέμι (0-1 εντός), Μάριεχαμν (2-1) και Βάασα (0-1). Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ντέιβιντ Χάνα φιλοξενήθηκε από τη Ελσίνκι, στην έδρα της οποίας γνώρισε την ήττα με 2-0, δεχόμενη και τα δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο.

Παραμένει έτσι στην τελευταία θέση, όπου και μετράει έντεκα βαθμούς μετά από 17 αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Επιπλέον, με τέρματα 15-30 διαθέτει από τις χειρότερες επιθέσεις και άμυνες στην κατηγορία. Ηττήθηκε στα έξι από τα εφτά τελευταία εκτός της, έχοντας και μια νίκη.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Ελσίνκι για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.