15η αγωνιστική.

ΒΑΡΝΑΜΟ

Φιλότιμη εμφάνιση πραγματοποίησε την περασμένη αγωνιστική η Βάρναμο, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει κάτι θετικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χέλσινγκμποργκ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δέχθηκε πολλές φάσεις, αλλά απείλησε και αυτή αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει τη ζημιά και η ποιότητα και η εμπειρία της αντιπάλου έφεραν την ήττα (1-0 στο 56’).

Έβδομη διαδοχική ήττα για τη Βάρναμο, συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» (0-3-7), μετρώντας μόλις ένα στη σεζόν (1-2-11). Παραμένει φυσιολογικά στην τελευταία θέση της κατάταξης με πέντε πόντους, στο -7 απ’ τα μπαράζ και στο -8 απ’ την απευθείας παραμονή. Διαθέτει επίσης τη χειρότερη επίθεση (8 γκολ) και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (29 γκολ). Εντός έδρας μετράει απολογισμό μια νίκη, μια ισοπαλία και πέντε ήττες με 6-12 τέρματα. Συμπλήρωσαν κάρτες οι Μαϊκούλα (Αμυντικός, 13, 0) και Ραντέλοβιτς (Μέσος, 14, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Χέλσινγκμποργκ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία απ’ τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)

Το Βάρναμο – Μπράγκε παίζει στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΠΡΑΓΚΕ

Από την άλλη πλευρά, η Μπράγκε έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, κερδίζοντας με 3-2 την Χάλμσταντ εντός έδρας. Προηγήθηκε στο 2’ (1-0), μέχρι το 23’ είχε δεχθεί την ανατροπή (1-2), αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε στο 27’ (2-2), για να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στο 45’. Στην επανάληψη πίεσε για την ανατροπή και τα κατάφερε στο 62’ της συνάντησης (3-2), παίρνοντας δίκαια τη νίκη. Τρίτη σερί νίκη για την Μπράγκε, μετά απ’ αυτές που προηγήθηκαν επί των Βάρμπεργκ (1-0) και Λαντσκρόνα (1-2), μετράει μια ήττα στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές (4-2-1), ευρισκόμενη στην έκτη θέση με 24 πόντους, στο -3 απ’ τα μπαράζ παραμονής και στο -4 απ’ την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας τρέχει ρεκόρ δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα με επιμέρους σκορ 6-6. Συμπλήρωσε κάρτες ο Χίντρικες (Μέσος, 11, 0), αμφίβολος ο Λίλιεστραντ (Αμυντικός, 11, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Χάλμσταντ.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία απ’ τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Αριστείδης Χατζηγεωργίου