* 13η αγωνιστική

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ

Αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γκοροντέγια (2-1 εκτός έδρας) στις 2 του μηνός, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επικράτησε των Γκόμελ (3-0 εντός έδρας) και Νέμαν Γκρόντνο (3-2 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στην τελευταία οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Σίγκνεβιτς στο 20’, προτού ο Ίβανιτς διπλασιάσει τα τέρματά τους εννέα λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι απάντησαν ισάριθμες φορές με τους Γιακίμοβ (40’) και Μουκάμ (65’). Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Σκάβις, ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’.

Στις έξι συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για την ίδια διοργάνωση παραμένει αήττητη, σημειώνοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στις τέσσερις κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ. Τη σημερινή αναμέτρηση της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με τη Σαχτιόρ θα διευθύνουν έξι διαιτητές, καθώς θα υπάρχουν και οι βοηθοί δίπλα στις εστίες. Στα πιτς για την πρωτοπόρο παραμένουν οι Μπερεζκίν (ΜΕ, 6/0), Μιλούνοβιτς (ΑΜ, 2/0), Χλεμπ (ΜΕ, 7/0) και Σίμοβιτς (ΜΕ, 2/0). Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ κληρώθηκε με το νικητή του ζευγαριού Ελσίνκι-Βίκινγκουρ στο 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προηγούμενο ματς: Η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Νέμαν Γκρόντνο για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για το πρωτάθλημα (δες το στην Betshop)

Το ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ – Σαχτιόρ παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΑΧΤΙΟΡ

Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Σαχτιόρ στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε επτά νίκες και δύο ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Τασούεβ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Τορπέντο Μινσκ (1-0 εντός έδρας), Ίσλοχ (3-0 εντός έδρας), Γκοροντέγια (1-0 εκτός έδρας), Γκόμελ (2-1 εντός έδρας), Νέμαν Γκρόντνο (1-0 εκτός έδρας), Τορπέντο Ζοντίνο (1-0 εντός έδρας) και Λουχ Μινσκ (4-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Ντνιέπρ (1-1 εκτός έδρας) και Ντιναμό Μινσκ (0-0 εκτός έδρας).

Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στη Λουχ Μινσκ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Σζόκε στο 14’, προτού ο Στεπάνοφ αντικρίσει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή αφήνοντας με δέκα παίκτες τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσαν με τα γκολ τους οι Ενγκομέ (49’), Λάπτεβ (71’) και Κιτς (84’). Θα πρέπει να γυρίσουμε οχτώ χρόνια πίσω, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου του 2010 για να βρούμε την τελευταία εκτός έδρας νίκη της Σαχτιόρ επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (2-1). Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον προπονητή της Σαχτιόρ παραμένει ο Ρασπόποβιτς (ΑΜ, 0/0).

Προηγούμενο ματς: Η Σαχτιόρ επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Λουχ Μινσκ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Σαχτιόρ επικράτησε στα έξι τελευταία παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

Παναγιώτης Κιστογλίδης