ΑΤΛΑΝΤΑ

Συνέχεια στο εκτός έδρας αήττητο έδωσε την περασμένη εβδομάδα η Ατλάντα, περνώντας νικηφόρα με 2-0 από την έδρα του Κολόμπους. Έδωσε την κατάλληλη σοβαρότητα και πειθαρχία, προηγήθηκε στο 30’ (0-1), με όπλο την ποιότητα και τα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας έφθασε σε δεύτερο τέρμα στο 82’ της συνάντησης (0-2), παρότι προηγουμένως φλέρταρε έντονα με την ισοφάριση.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ατλάντα, μετά την ισοπαλία με την Νιου Γιορκ Σίτι (1-1 εντός έδρας), επέκτεινε το αήττητο σερί του στις τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), βρίσκεται πάντα στην κορυφή της Ανατολής με 33 πόντους, στο +6 απ’ τη δεύτερη Νιου Γιορκ Σίτι και στο +7 απ’ το τρίτο Κολόμπους. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 απ’ το Σικάγο εντός έδρας. Διαθέτει την παραγωγικότερη επίθεση του MLS με 33 γκολ ενεργητικό. Εντός έδρας μετράει απολογισμό πέντε νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες με 22-11 τέρματα, τα επτά εξ αυτών συνοδεύτηκαν από Over 2.5.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από το Σικάγο στο Κύπελλο.

Στατιστικό: G/G τα έξι απ’ τα επτά πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (δες το στην Sportingbet).

Το Ατλάντα – Πόρτλαντ παίζει στην Sportingbet
sportingbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΟΡΤΛΑΝΤ

Από την άλλη πλευρά, το Πόρτλαντ έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί του, παραχωρώντας ισοπαλία 0-0 με το Κάνσας εντός έδρας. Ισορροπημένο παιχνίδι, με φάσεις και από τις δύο πλευρές, σ’ ένα παιχνίδι που είχε καλό ρυθμό και θα μπορούσε να το είχε κερδίσει ακόμη και να το χάσει, με την ισοπαλία να κρίνεται εν γένει δίκαιο αποτέλεσμα.

Δεύτερη σερί εντός έδρας ισοπαλία για το Πόρτλαντ, μετά απ’ αυτή που προηγήθηκε με το Λος Άντζελες (1-1), επέκτεινε το αήττητο σερί του στις οκτώ αγωνιστικές (6-2-0), ευρισκόμενο στην έκτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας με 22 πόντους και θέλει να διατηρηθεί μέσα στην «εξάδα», για να δώσει το παρών στα πλέι οφ, που ακολουθούν μετά το τέλος της κανονικής περιόδου. Την περασμένη εβδομάδα πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ξεπερνώντας δύσκολα το εμπόδιο του Λος Άντζελες Γκάλαξι. Μακριά από την έδρα του τρέχει ρεκόρ δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με 10-13 τέρματα. Εξέτισε ο Τσάρα (Μέσος, 10, 0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη – πρόκριση 1-0 επί του Λος Άντζελες Γκάλαξι στο Κύπελλο.

Στατιστικό: G/G οι τέσσερις πρόσφατες έξοδοι του Πόρτλαντ στο πρωτάθλημα.