12η αγωνιστική

*Με N/G ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

ΜΠΟΑ

Για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, η Μπόα δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Ντανιέλ Παουλίστα φιλοξένησε την Αβαΐ, από την οποία ηττήθηκε με 0-2, έχοντας δεχθεί και τα δυο τέρματα στο πρώτο μέρος. Παράλληλα, ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, μετά και την αποβολή του Εριβέλτον στο 58ο λεπτό.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη κόντρα στην Σάο Μπέντο (1-1 εντός). Παραμένει στην τελευταία θέση, όπου και μετράει έξι βαθμούς σε δέκα ματς. Επιπλέον, με εφτά γκολ στο ενεργητικό της, διαθέτει και την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Αγνοεί την εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, όπου και μετράει από δυο ισοπαλίες και ήττες.

Αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Αβαΐ, ο Ουίλιαμ Μπάρμπιο (ΕΠ 11/3), ο οποίος θα απουσιάσει απόψε, ενώ στο ίδιο ματς αποβλήθηκε και ο Εριβέλτον (ΑΜ 7/0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 από την Αβαΐ για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στην Interwetten)

Το Μπόα – Βίλα Νόβα παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και εφτά παιχνίδια η Βίλα Νόβα, όπου μετράει τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Χέμερσον Μαρία φιλοξένησε την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με την οποία μοιράστηκε από ένα βαθμό, μετά και το μεταξύ τους 0-0. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνες κόντρα σε Φορταλέζα (0-0 εντός) και Γκουαρανί (1-1 εκτός).

Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους 16 συνολικά και είναι στην έβδομη θέση, μαζί με τις Γκουαρανί, Παϊσαντού και Ζουβεντούδε. Με οκτώ τέρματα παθητικό, διαθέτει και την δεύτερη καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Δεν πανηγύρισε κάποιο διπλό στις τρεις τελευταίες εξόδους της, μετρώντας κατά σειρά δυο ήττες και μια ισοπαλία.

Μετά από απόφαση του τεχνικού Χέμερσον Μαρία, η τελευταία προπόνηση της ομάδας έγινε με κλειστές τις πόρτες για τον τύπο. Στα αγωνιστικά πάντως, ο Φελίπε Σίλβα (ΕΠ 6/0) συμπλήρωσε κάρτες με την κίτρινη που αντίκρισε στο προηγούμενο ματς, με τον Ραμόν (ΕΠ 7/0) να παίρνει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Under 2.5 τα εφτά τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης