20η αγωνιστική

*Με G/G ολοκληρώθηκαν τα οκτώ από τα εννέα τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, ανεξαρτήτου έδρας.

ΤΟΚΥΟ ΒΕΡΝΤΙ

Από την δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Τόκυο Βέρντι, μετά από εκείνη κόντρα στη Νιϊγκάτα (1-2 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Λοτίνα φιλοξένησε την Κυότο Σάνγκα, κόντρα στην οποία πανηγύρισε τη νίκη με 3-1. Παρότι πίσω στο σκορ μετά από 21 λεπτά, έκανε την ανατροπή, χάρη στα τέρματα των Χαγιάσι (36′, 75′) και Σάτο (53′).

Παρέμεινε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό ματς (2-2-0), φτάνοντας τους 26 συνολικά βαθμούς, ούσα και στην 12η θέση και με παιχνίδι λιγότερο. Επιπλέον, με 18 γκολ στο παθητικό της, διαθέτει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Μια μόλις νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και δυο ήττες. Εκτός είναι μόνο ο τραυματίας Ντόουγκλας Βιεϊρά (ΕΠ 17/6).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-1 επί της Κυότο Σάνγκα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: G/G και Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα. (δες το στον Stoiximan)

Το Τόκυο Βέρντι – Τοτσίγκι παίζει στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΤΟΤΣΙΓΚΙ

Μακριά από τους τρεις βαθμούς της νίκης παραμένει εδώ και εφτά ματς η Τοτσίγκι, μετρώντας δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Γιούτζι Γιοκοχάμα φιλοξενήθηκε από την Τσβάιγκεν Καναζάβα, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0, δεχόμενη και τα δυο τέρματα στο πρώτο μέρος.

Τέταρτη σερί ήττα της, μετά από εκείνες κόντρα σε Ομίγια (0-1 εντός), Ματσουμότο (1-0 εκτός) και Μίτο (1-2 εντός), ενώ δεν έχει σκοράρει τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς για το πρωτάθλημα. Με 20 βαθμούς, είναι στην 19η θέση, έχοντας μια διαφορά έξι πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Μόλις μια νίκη σε εννέα συνολικά εξόδους, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-0 από την Τσβάιγκεν Καναζάβα για το Πρωτάθλημα.

Στατιστικό: N/G και Under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο Πρωτάθλημα.

Γιάννης Καλαϊτζίδης