* Ρεβάνς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

* Στο πρώτο ματς: Κάρντιφ – Μάνσφιλντ 0-0

* Η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΜΑΝΦΣΙΛΝΤ (L2)

Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Μάνσφιλντ στις επτά τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η τελευταία ήττα της χρονολογείται στις 9 Δεκεμβρίου από την Κρόουλι (2-0 εκτός έδρας). Το Σάββατο το συγκρότημα του Έβανς δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κέιμπριτζ για το πρωτάθλημα (0-0 εκτός έδρας).

Στις οχτώ τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Μάνσφιλντ σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στις τέσσερις σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε GG. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της επί της Κάρντιφ χρονολογείται στις 24 Απριλίου του 2001 (2-1). Κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο απόψε έκανε ο προπονητής της Μάνσφιλντ, Στιβ Έβανς.

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Κέιμπριτζ και Μάνσφιλντ στην έδρα της πρώτης (0-0) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Μάνσφιλντ παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΚΑΡΝΤΙΦ (ΤΣΑΜΠ)

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Κάρντιφ μετά από πέντε αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο επικράτησε εντός έδρας με το επιβλητικό 4-0 της Σάντερλαντ για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 46’ με τον Πάτερσον, προτού ο Ραλς διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 55’. Στο 80’ ο πρώτος έβαλε για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ κάνοντας το 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πίλκινγκτον στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι φιλοξενούμενοι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 49’, λόγω της απευθείας αποβολής του Εντόνγκ. Στις τρεις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν οι «μπλούμπερντς» σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσαν μία ισοπαλία και δύο ήττες. Στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε GG.

Προηγούμενο ματς: Η Κάρντιφ επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Σάντερλαντ για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Η Κάρντιφ αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης