* Σημειώθηκε over 2,5 στα έξι από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της Νυρεμβέργης με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Νυρεμβέργη επικράτησε στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου σε όλες τις διοργανώσεις.

* Η Νυρεμβέργη σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου σε όλες τις διοργανώσεις.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη φετινή σεζόν η Νυρεμβέργη. Αφού επικράτησε των Καϊζερσλάουτερν (3-0 εντός έδρας) και Ρέγκενσμπουργκ (1-0 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα πανηγύρισε την πρόκριση στο 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας την προηγούμενη βδομάδα επί της Ντούισμπουργκ (2-1 εκτός έδρας). Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 21’ με τον Μπέρενς, ενώ τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Μαργκρέιτερ διπλασίασε τα τέρματά τους. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Βόλζε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της σημερινής αναμέτρησης ο προπονητής της Νυρεμβέργης τόνισε πως η Ουνιόν Βερολίνου αποτελεί ένα από τα φαβορί για κατάκτηση της ανόδου τη φετινή σεζόν. «Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα. Για εμάς η αναμέτρηση αυτή θα είναι ένα σημαντικό τεστ. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη θα πρέπει να έχουμε στο πλευρό τους οπαδούς μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μίκαελ Κόλνερ. Την περασμένη σεζόν η Νυρεμβέργη επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ουνιόν Βερολίνου για το πρωτάθλημα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2016.

Προηγούμενο ματς: Η Νυρεμβέργη επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Ντούισμπουργκ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικό: Η Νυρεμβέργη πανηγύρισε τη νίκη στα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Το Νυρεμβέργη – Ουνιόν Βερολίνου παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 (1-1 η κανονική διάρκεια) της Σααρμπίκεν για το Κύπελλο Γερμανίας την προηγούμενη βδομάδα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σκόνχαϊμ στο 23’, προτού οι γηπεδούχοι ισοφαρίσουν πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπέρενς. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 101’ ο Χέντλουντ. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Κέλερ επικράτησε των Ίνγκολσταντ (1-0 εκτός έδρας) και Χόλσταϊν Κίελ (4-3 εντός έδρας).

Σήμερα οι πρωτευουσιάνοι δίνουν τη δυσκολότερη αναμέτρηση της φετινής σεζόν, μέχρι στιγμής, στην έδρα της Νυρεμβέργης. Στις τέσσερις τελευταίες μάχες που έδωσαν σε αυτήν γνώρισαν ισάριθμες ήττες, ενώ παράλληλα δέχθηκαν 14 γκολ! «Δεν μας ενδιαφέρουν τα στατιστικά. Για την ακρίβεια αυτά μας ευνοούν, καθώς στο παρελθόν έχουμε “σπάσει” αντίστοιχα αρνητικά σερί. Θα είναι μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Η Νυρεμβέργη ξεκίνησε, επίσης, πολύ δυνατά και έχει καλή ψυχολογία», υπογράμμισε ο προπονητής της Ουνιόν Βερολίνου, Γενς Κέλερ.

Προηγούμενο ματς: Η Ουνιόν Βερολίνου επικράτησε εκτός έδρας στην παράταση με 2-1 (1-1 η κανονική διάρκεια) της Σααρμπίκεν για το Κύπελλο Γερμανίας.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Ουνιόν Βερολίνου σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Betshop)

Παναγιώτης Κιστογλίδης