*10η αγωνιστική των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Δώδεκα ομάδες (9 της πρώτης κατηγορίας και τρεις της δεύτερης) είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους, ξεκινούν με μηδενική βαθμολογία και θα παίξουν μέσα-έξω. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση θα πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα πλέι οφ: Μαλίν – Σιντ Τρούιντεν 1-0

ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ

Δεν πλήρωσε το κακό πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Λιρς η Σιντ Τρούιντεν, που με ανατροπή κατάφερε να επικρατήσει με 1-3 της αντιπάλου της την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε στο 33’ πίσω στο σκορ, ωστόσο μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και αποφασισμένη για τη νίκη, κάτι που κατάφερε να κάνει με τέρματα των Γκέρκενς (47’), Φετόκελε (69’ πεν) και Σεμπάγιος (82’). Τέταρτη σερί νίκη για τη Σιντ Τρούιντεν που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ έχει δεχθεί δυο τέρματα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Στην κορυφή του ομίλου και στο +3 από τη Μαλίν, θα πρέπει να ηττηθεί με γκολ διαφορά σήμερα για να χάσει την πρωτιά. Φυσικά η Σιντ Τρούιντεν δεν θα κάτσει να χάσει, αντίθετα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, εκμεταλλευόμενη τη δυναμική της έδρα της.

Προηγούμενο ματς: Με 1-3 επικράτησε της Λιρς η Σιντ Τρούιντεν την προηγούμενη αγωνιστική.
 
Στατιστικό: n/g τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (δες το στην Goalbet).

Το Σιντ Τρούιντεν – Μαλίν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΛΙΝ

Χωρίς να πιάσει στάνταρ απόδοσης κόντρα στη Σεν Ζιλουάζ, η Μαλίν κατάφερε να κάνει το καθήκον της, επικρατώντας με 1-0 της αντιπάλου της. Είχε τον έλεγχο και απειλήθηκε ελάχιστα, ενώ το τέρμα του Πεφερ στο 37’ αποδείχθηκε αρκετό για να της χαρίσει τους τρεις βαθμούς. Το συγκρότημα του Φερέρα έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί δυο συνεχόμενων ηττών που έτρεχε στο πρωτάθλημα και θα παραταχθεί σήμερα στην έδρα της Σιντ Τρούιτεν με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Η Μαλίν βέβαια βρίσκεται στη 2η θέση και στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο, ενώ για να ελπίζει σε κατάκτηση της πρώτης θέσης θα πρέπει να κερδίσει σήμερα με έξι τέρματα μίνιμουμ, προκειμένου να καλύψει τη διαφορά τερμάτων. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πολλά και σήμερα τα προβλήματα τραυματισμών, ξεχωρίζουν οι απουσίες του Κολοβού και του βασικού μπακ Βίτας.

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 επικράτησε της Σεν Ζιλουάζ η Μαλίν την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.