* Η Γιβάσκιλα δεν κατάφερε να κερδίσει στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

* Στα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Γιβάσκιλα στο πρωτάθλημα σημειώθηκε G/G & Over 2,5.

* Η Βάασα είναι αήττητη στα 9/10 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

* Στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Βάασα στο πρωτάθλημα σημειώθηκε G/G.

ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ

Κάτι παραπάνω από μεγάλες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Γιβάσκιλα στην προσαρμογή στα δεδομένα της πρώτης κατηγορίας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα -που δεν προβλέπεται να συμβεί- τότε θα μπορεί να θεωρείται το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό μιας και το ρόστερ της, που αποτελείται κατά βάση από νεαρούς παίκτες δεν δείχνει ικανό να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις. Εξακολουθεί άλλωστε μετά από έξι αγωνιστικές να αναζητεί την πρώτη της νίκη, καθώς την περασμένη εβδομάδα γνώρισε νέα ήττα, με 1-0 από τη Σεϊναγιόεν εκτός έδρας.

Αυτή τη φορά προσπάθησε να δώσει βάση στην άμυνα, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία της και η αλήθεια είναι πως όλα κυλούσαν βάσει σχεδίου μέχρι να δεχθεί το γκολ στο 65’ που έμελλε να είναι και το μοναδικό της αναμέτρησης. Παρά τα αλλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα, ο κόουτς Πασόγια έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης, η οποία τον στηρίζει, αφού είναι αυτός που την επανέφερε στην πρώτη κατηγορία. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Σεϊναγιόεν για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Στα 3/4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σημειώθηκε G/G & Over 2,5 (Δες το στην Goalbet).

Το Γιβάσκιλα – Βάασα παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΑΑΣΑ

Στην αντίπερα όχθη, μπορεί το δείγμα να είναι ακόμη μικρό ωστόσο μέχρι στιγμής η Βάασα φαντάζει ως πιο σταθερή –μετά την Ελσίνκι- ομάδα του πρωταθλήματος και δεν είναι καθόλου τυχαία δεύτερη στη βαθμολογία. Μετά από μια σειρά από θετικά αποτελέσματα που κορυφώθηκε στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ελσίνκι πριν από δύο εβδομάδες, η Βάασα έδειξε συνεπής και την περασμένη αγωνιστική, φτάνοντας στην πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ίντερ Τούρκου.

Μπορεί η εμφάνιση της να μην ήταν εντυπωσιακή, ωστόσο πέτυχε αυτό που ήθελε, προσέχοντας ιδιαίτερα την αμυντική της λειτουργία και βρίσκοντας το γκολ που έψαχνε με αυτογκόλ του Ενρίκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. «Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που δεν του αξίζει να βρίσκεται στην τελευταία θέση» σημείωσε αρχικά ο κόουτς Βουόρινεν, για να προσθέσει στη συνέχεια: «Έχουμε δουλέψει αρκετά ως σύνολο. Έχω την αίσθηση πως αυτή η ομάδα μπορεί να πάει μόνο καλύτερα». Δεν θα λείψουν και πάλι τα προβλήματα στην αποστολή, καθώς εκτός έμειναν οι Λαατικάινεν (Μέσος, 7/0), Κόσκιμαα (Αμυντικός, 3/0) και Βίιτικο (Μέσος, 0/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ίντερ Τούρκου για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σημειώθηκε G/G.