ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ

Από την εκτός έδρας ήττα με 1-3 από την Κλάιντ προέρχεται το Εδιμβούργο, το οποίο παρουσιάστηκε κατώτερο των περιστάσεων και έτσι έβαλε στοπ στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών που «έτρεχε». Το συγκρότημα του Ζαρντίν μέτρησε δυο νίκες και μια ισοπαία σε αυτή τη σειρά αγώνων, βρίσκεται στην 8η θέση με 30 βαθμούς όντας στο +4 από την ουραγό, Κάουντενμπιθ, αι καλείται να επιστρέψει άμεσα στις καλές εμφανίσεις ώστε να διατηρήσει ή και να αυξήσει αυτή τη διαφορά. Κόντρα στην Έλγκιν οι γηπεδούχοι έχουν αρκετά δύσκολο έργο, τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως δείχνουν ικανοί να πάρουν οτιδήποτε θετικό.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα με 1-3 από την Κλάιντ.

Στατιστικό: G/G & Over 2,5 γκολ σημειώθηκε στα τέσσερα τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.

Το Εδιμβούργο – Έλγκιν παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΛΓΚΙΝ

Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Φόρφαρ προέρχεται η Έλγκιν, η οποία είχε και πάλι τη γνωστή της εικόνα, όντας καλή αμυντικά και σχεδόν ακίνδυνη επιθετικά. Το σύνολο του Γουέιρ συμπλήρωσε πέντε ματς μακριά από τις επιτυχίες μετρώντας τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, έχει υποχωρήσει στην 3η θέση με 47 βαθμούς και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στα πλέι οφ, μιας και βρίσκεται στο +8 από την 5η, Στέρλινγκ Άλμπιον. Κόντρα στο Εδιμβούργο οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες ώστε να πάρουν βαθμούς και ψυχολογία, και να μην τα καταφέρουν όμως δεν θα αλλάξει κάτι σημαντικά έτσι όπως διαμορφώνεται η βαθμολογία.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Φόρφαρ.

Στατιστικό: Under 2,5 γκολ σημειώθηκε στα έξι τελευταία ανεξαρτήτως έδρας.  (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες)