*Πρώτος γύρος: Έμεν – Χέλμοντ 1-2.

ΧΕΛΜΟΝΤ

Απογοήτευσε με την εμφάνιση της την περασμένη αγωνιστική η Χέλμοντ, γνωρίζοντας την συντριβή με το ντροπιαστικό 7-0 από την πρωτοπόρο Φένλο. Δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, τυχερή που έχανε μόνο 1-0 στο πρώτο μέρος. Στριμωγμένη στα καρέ της στην επανάληψη, δεχόταν ασταμάτητα επιθέσεις από την αντίπαλο, η οποία ήταν απόλυτα εύστοχη στην τελική προσπάθεια και η βαριά ήττα στο φινάλε ήταν κάτι παραπάνω από φυσιολογική.

Τρίτη διαδοχική βαριά ήττα για τη Χέλμοντ, είχε προηγηθεί αυτές από Καμπούρ (3-0 εκτός έδρας) και Τέλσταρ (4-3 εντός έδρας ). Παρέμεινε στη δέκατη θέση με 36 πόντους στο -7 απ’ την πρώτη πεντάδα, αλλά η σεζόν θεωρείται ήδη πετυχημένη, καθώς έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, μετά την κατάκτηση της δεύτερης περιόδου. Θέλει να βάλει ένα τέλος στον κατήφορος και να επιστρέψει στις νίκες. Εντός έδρας τρέχει ρεκόρ, επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Επιστρέφει ο Στρίμπος (Μέσος, 1, 0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 7-0 από τη Φένλο.

Στατιστικό: Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα. (παίξτο στην Interwetten)

Το Χέλμοντ – Έμεν στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΜΕΝ

Από τη δική της πλευρά η Έμεν με καλή εμφάνιση επικράτησε δίκαια 2-0 της Ντε Γκράαφτσαπ (εντός έδρας). Απόλυτα ισορροπημένο το πρώτο μέρος, αμφότερες οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να μπουν μπροστά στο σκορ. Πιο αποφασιστική στην επανάληψη η Έμεν προηγήθηκε στο 63’ (1-0) και διπλασίασε τα τέρματά της στο 86’ της αναμέτρησης, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την επικράτησή της.

Άμεση επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Έμεν, μετά την εκτός έδρας ήττα από την Αλμίρε Σίτι (3-1). Εξακολουθεί να βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 πόντους, μείωσε τη διαφορά στους οκτώ πόντους απ’ την πέμπτη θέση, ο στόχος δεν έχει απομακρυνθεί εντελώς, αλλά αν δεν αποκτήσει σταθερότητα στις εμφανίσεις της, δύσκολα θα μπορέσει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν. Μακριά από την έδρα της αγνοεί το «τρίποντο» στις τέσσερις πρόσφατες αναμετρήσεις της, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες (όλες συνοδεύτηκαν από Goal/Goal).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση για την Έμεν 2-0 επί της Ντε Γκράαφτσαπ.

Στατιστικό: G/G τα τέσσερα πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.