* Στον πρώτο γύρο: Μπρεστ – Οσέρ 1-0 (17/9)

* Στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκε under 2,5.

* Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της Οσέρ στο πρωτάθλημα σημειώθηκε under 2,5.

* Στα έξι τελευταία παιχνίδια της Μπρεστ στο πρωτάθλημα σημειώθηκε under 2,5.

* Η Μπρεστ κράτησε το μηδέν παθητικό στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Οσέρ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΟΣΕΡ

Τον τίτλο της πιο ανισόρροπης ομάδας του πρωταθλήματος έχει βαλθεί να κατακτήσει η Οσέρ. Μετά την επική πρόκριση με σκορ 3-0 στην παράταση επί της Σεντ Ετιέν, κατάφερε να χάσει εντός έδρας από την Ορλεάν και προκάλεσε την απίστευτη αντίδραση των οπαδών της, ωστόσο όχι απλά έδειξε ανεπηρέαστη, αλλά κατέκτησε τεράστιο διπλό την Τρίτη, επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Σοσό, χάρη σε τέρμα του Κουρτέ, ο οποίος εξελίσσεται σε βασικό της σκόρερ. Είχε την τύχη να έχει σε πολύ καλή μέρα την πλειονότητα των παικτών της από τη μέση και μπροστά και η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να έχει πάρει τη νίκη πιο εύκολα, αν ευστοχούσε σε κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αφορμή την εντός έδρας ήττα από την Ορλεάν, οι οπαδοί της είχαν κλείσει για σήμερα ραντεβού με τους παίκτες πριν το παιχνίδι, ούτως ώστε να τους δώσουν να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται, ωστόσο μετά τη νίκη επί της Σοσό, το ραντεβού αυτό είναι στον αέρα και ουδείς γνωρίζει αν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Από την πλευρά της, πάντως, η γαλλική αστυνομία έχει λάβει τα μέτρα της και έχει ανακοινώσει αυξημένα μέτρα υπό το φόβο επεισοδίων και έντασης. Ξεχρέωσε και επιστρέφει ο πολύτιμος Ομπρανιάκ (Μέσος, 8/0), ενώ η λίστα των απουσιών της δεν άλλαξε ιδιαίτερα, αφού λείπουν οι Ντικά (Αμυντικός, 2/0), Τραορέ (Αμυντικός, 12/0), Κίλιτς (Μέσος, 10/1), Ματίς (Μέσος, 17/1), Βενσάν (Επιθετικός, 10/1) και Αγέ (Επιθετικός, 17/0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Σοσό για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σημειώθηκε under 2,5 (Παίξτο στην Magicbet).

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τα Προγνωστικά Γαλλίας (Κλικ Εδώ)

ΜΠΡΕΣΤ

Το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι της σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών θα δώσει σήμερα η πρωτοπόρος Μπρεστ στην έδρα της Οσέρ και καλείται να αντιδράσει με επαγγελματισμό και να πετύχει άλλη μια νίκη, η οποία θα τη σπρώξει ακόμη περισσότερο προς την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι σε συνεννόηση διοίκησης-προπονητή, αποφασίστηκε να μην επιστρέψει καθόλου στη βάση της και το τριήμερο που μεσολάβησε, πραγματοποιούσε προπονήσεις κοντά στην Οσέρ. Την Τρίτη, πάντως, έφτασε πολύ κοντά σε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη, άσχετα με το γεγονός ότι έμεινε τελικά στην ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κλερμόν.

Απέδειξε εκ νέου πως είναι ομάδα κομμένη και ραμμένη για τέτοιες «αποστολές» αφού προηγήθηκε με τέρμα του νεοαποκτηθέντα Ντιαλό στο 65’. Δέχθηκε, όμως, πίεση στη συνέχεια από τους γηπεδούχους, οι οποίοι κυνήγησαν με θέρμη ένα γκολ και προς επιβράβευση των προσπαθειών τους, το πέτυχαν, τελικά, στο 83’ και έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Ντιαλό (Επιθετικός, 2/2), που έχει ξεκινήσει ιδανικά την καριέρα του στην Μπρεστ, χτύπησε την Τρίτη και δίνεται αμφίβολος για τη σημερινή αναμέτρηση, ενώ τραυματισμοί κρατούν εκτός και τους Μοπέ (Επιθετικός, 21/10) και Λαμπιντί (Μέσος, 16/1). Αντίθετα, ξεχρέωσε και επιστρέφει ο Καστάν (Αμυντικός, 19/0), αφού η ποινή του μειώθηκε μετά την έφεση.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Κλερμόν για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Στα έξι τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα σημειώθηκε under 2,5.