*Φάση των «32» για το Κύπελλο Σκωτίας. Οι αγώνες είναι νοκ-άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα του φιλοξενουμένου.

ΑΛΟΑ (Α’)

Αποφασισμένη να κάνει την έκπληξη είναι σήμερα η Αλόα, που θέλει να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο εναντίον της Ντανφέρμλιν. Ομάδα της Πρώτης Κατηγορίας οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στη 2η θέση της κατάταξης έπειτα από 21 αγωνιστικές, στο -9 απ’ την πρωτοπόρο Λίβινγκστον, που μετράει και παιχνίδι λιγότερο. Επέστρεψαν απ’ τη διακοπή με αναπάντεχη εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την Πίτερχεντ, σ’ ένα παιχνίδι όπου έκαναν τα πάντα εκτός απ’ το γκολ. Είχαν πολλές φάσεις, έκλεισαν τον αντίπαλο στα καρέ του, απ’ το 79’ έπαιζαν με παίκτη περισσότερο, αλλά η μπάλα δεν πήγε μέσα. Για το Κύπελλο, επικράτησαν της Πίτερχεντ στον προηγούμενο γύρο με 0-1 εκτός έδρας.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 για την Αλόα κόντρα στην Πίτερχεντ.

Στατιστικό: Από 6/7 G/G προέρχεται η Αλόα ανεξαρτήτως έδρας (παίξτο στην Magicbet).

ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ (ΤΣΑΜΠ)

Το αυτονόητο καλείται να πράξει σήμερα η Ντανφέρμλιν, που είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οτιδήποτε διαφορετικό θα αποτελέσει αποτυχία και θα προκαλέσει προβληματισμό στα αποδυτήρια, καταστάσεις που άπαντες θέλουν να αποφύγουν, γι’ αυτό και καλούνται να είναι σοβαροί σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι είναι ομάδα της Τσάμπιονσιπ, όπου έπειτα από 21 αγωνιστικές βρίσκονται στην 5η θέση με 25 πόντους, στο -6 απ’ την τετράδα των πλέι οφ ανόδου, εκεί δηλαδή όπου θέλουν να τερματίσουν το πρωτάθλημα. Επέστρεψαν απ’ τη διακοπή με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Σεντ Μίρεν, ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, καθότι ήταν κόντρα στον ουραγό της βαθμολογίας. Μέτρια η παρουσία της Ντανφέρμλιν, σήμερα αναμένεται αντίδραση.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 για την Ντανφέρμλιν κόντρα στη Σεντ Μίρεν.

Στατιστικό: Από τέσσερα σερί Under 2,5 προέρχεται η Ντανφέρμλιν ανεξαρτήτως έδρας.