Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

Πρώτος γύρος: Φιγκεϊρένσε – Κοριτίμπα 0-0

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ

Υποτίμησε την Ιντερνασιονάλ κάτι που πλήρωσε ακριβά την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Κάκιστη εμφάνιση για την Κοριτίμπα που γνώρισε ντροπιαστική ήττα, από μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Άμεση επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα, πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Γκρίνια και κακό κλίμα επικρατούν στην ομάδα, με τον πρόεδρο της Κοριτίμπα να πηγαίνει στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ζητώντας από τους παίκτες να τα δώσουν όλα κόντρα στη Φιγκεϊρένσε. Μεγάλο “όπλο” φέτος η έδρα της, όπου μετράει μια ήττα στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα κάτι που θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ιδανικά κόντρα στη Φιγκεϊρένσε.

Προηγούμενο ματς: Με 1-0 ηττήθηκε από την Ιντερνασιονάλ η Κοριτίμπα την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: Over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της  (Δείτε τιςνόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Το Κοριτίμπα – Φιγκεϊρένσε παίζει στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Βραζιλίας (Κλικ Εδώ)

ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ

Αν και έφτασε κοντά στο να κάνει τη ζημιά στην ισχυρή Μποταφόγκο, η Φιγκεϊρένσε δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση της αντιπάλου της και με γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις γνώρισε την ήττα με 0-1. Καλή εμφάνιση για το συγκρότημα του Μαρκίνιος Σάντος που δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό, γνωρίζοντας έτσι τη δεύτερη σερί του ήττα στο πρωτάθλημα. Μετράει μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ βρίσκεται σταθερά στην επικίνδυνη ζώνη και στο -3 από τις θέσεις της παραμονής. “Αχίλλειος πτέρνα” της η αμυντική λειτουργία της Φιγκεϊρένσε που είναι μια από τις χειρότερες της κατηγορίας. Κάκιστη έκτος έδρας μετράει φέτος μια νίκη μακριά από το “Orlando Scarpelli”.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 0-1 από την Μποταφόγκο γνώρισε η Φιγκεϊρένσε την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: over 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.