Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Προκριματική φάση του EURO U21 του 2017, που θα φιλοξενηθεί από την Πολωνία. Υπάρχουν εννιά όμιλοι, επτά εκ των οποίων απαρτίζονται από έξι ομάδες και δύο από πέντε ομάδες. Οι εννιά νικητές των ομίλων παίρνουν απευθείας πρόκριση στην τελική φάση. Οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι (με βάση τους αγώνες κόντρα στον πρώτο, τον τρίτο, τον τέταρτο και τον πέμπτο του ομίλου τους) προκρίνονται στα πλέι οφ, από όπου θα προκύψουν τα δύο τελευταία εισιτήρια. Τουτέστιν στην τελική φάση θα συμμετάσχουν 12 ομάδες (αυτόματο εισιτήριο για τη διοργανώτρια Πολωνία).

*Βαθμολογία 6ου ομίλου: Σουηδία 21 (9 αγ.), Ισπανία 20 (9 αγ.), Κροατία 20 (9 αγ.), Γεωργία 13 (10 αγ.), Εσθονία 4 (9 αγ.), Σαν Μαρίνο 1 (10 αγ.).

ΙΣΠΑΝΙΑ U21

Χωρίς  να συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα η Ισπανία επικράτησε του Σαν Μαρίνο με 3-0 (εκτός έδρας), σ’ ένα παιχνίδι που οι «φούριας ρόχας» είχαν τον απόλυτο έλεγχο, δεν κινδύνεψαν στο ελάχιστο και αν ήταν σε καλύτερη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος σίγουρα το σκορ θα μπορούσε να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα. Χαρακτηριστικό το 32-4 τελικές, το 15-0 κόρνερ και το 85-15% κατοχή,  υπέρ των Ισπανών. Ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του ομίλου και ισοβαθμούν στους 20 πόντους με την Κροατία, ωστόσο αυτό που θέλουν είναι να περάσουν στην επόμενη φάση ως πρώτοι. Αυτό είναι αρκετά εφικτό να πραγματοποιηθεί για την Ισπανία, καθώς λογικά κερδίζει την Εσθονία και θέλει ισοπαλία στο Σουηδία – Κροατία, για να πάρει το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί στην Πολωνία. Με τους «μεγάλους» ο βασικός μέσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Σαούλ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 3-0 επί του Σαν Μαρίνο.

Στατιστικό: Over 2.5 τα πέντε από τα έξι πρόσφατα επίσημα παιχνίδια (Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στις οποίες μπορείτε να ποντάρετε).

Το Ισπανία U21 – Ισραήλ U21 παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΕΣΘΟΝΙΑ U21

Στην προτελευταία θέση του ομίλου βρίσκεται η Εσθονία και όπως είναι λογικό έχει γνωρίσει εδώ και καιρό τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Την Πέμπτη γνώρισε άνετα την ήττα με 3-0 από την Σουηδία (εντός έδρας), χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Το συγκρότημα του Κιρς έχει συλλέξει τέσσερις πόντους (όλοι με το Σαν Μαρίνο), ενώ μετράει ακόμη επτά ήττες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα επτά από τα εννιά παιχνίδια που έδωσε στον όμιλο έμεινε άσφαιρη, ενώ τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα συνοδεύτηκαν από Over 2.5. Ταξίδεψε στην Ισπανία με στόχο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, αναμένεται να παίξει ανοικτά, κάτι που με βάση τον αντίπαλό της, μπορεί να το πληρώσει ακριβά με συντριβή.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 3-0 από την Σουηδία.

Στατιστικό: Άσφαιρη έμεινε η Εσθονία στα τρία τελευταία επίσημα και φιλικά παιχνίδια της.