Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

*Πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων.

*Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Bakcell Arena, καθώς η φυσική έδρα της Καμπάλα δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

*19/19 νίκες μετρούν οι γερμανικές ομάδες κόντρα σ’ αυτές απ’ το Αζερμπαϊτζάν ανεξαρτήτως έδρας!

*4/4 εντός έδρας νίκες μετράει η Καμπάλα φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, στις τρεις εξ αυτών σημείωσε τουλάχιστον 2 γκολ.

ΚΑΜΠΑΛΑ

Να κάνει αυτό που μας έχει δείξει ότι μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια θέλει σήμερα η Καμπάλα, δηλαδή να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Οι Αζέροι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με το εκτός έδρας 3-1 απ’ την Άντερλεχτ, σ’ ένα παιχνίδι όπου κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 20’, αλλά λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ήρθε το 2-1 για τους Βέλγους. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 77’ για την Άντερλεχτ, που ήταν ανώτερη και επικράτησε δίκαια. Εντός έδρας το θέμα αλλάζει για την Καμπάλα, που φέτος μετράει 4/4 νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ (όλες στα προκριματικά), γενικά έχει δείξει ότι χάνει πάρα πολύ δύσκολα. Πέρυσι έχασε τα 2/3 ματς του ομίλου από Ντόρτμουντ (1-3) και Κράσνονταρ (0-3), ήττες που είναι οι μοναδικές στα τελευταία 11 εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς της ομάδας του Αζερμπαϊτζάν.

Μετά το χαμένο ματς στο Βέλγιο, η Καμπάλα απάντησε με 3/3 νίκες στο πρωτάθλημα, τελευταία εκ των οποίων το 0-2 εκτός έδρας επί της Ζίρα. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας έπειτα από 6 αγωνιστικές, όπου μετράει 16 πόντους και βρίσκεται στο +2 απ’ την Ίντερ Μπακού.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 5-1 για τον Άγιαξ κόντρα στην Τσβόλε. Το 0-1 ο Μπράμα στο 4’, ακολούθησαν δύο γκολ απ’ τον Σάντσες μέχρι το 38’, δύο γκολ σκόραρε ο Ντόλμπεργκ, άλλο ένα ο Τραορέ.

Στατιστικό: 8/12 εντός έδρας Under 2,5 μετράει η Καμπάλα στο Γιουρόπα Λιγκ (παίξτο στην Goalbet).

Δείτε τα Προγνωστικά Europa League (Κλικ Εδώ)

Το Καμπάλα – Μάιντς παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΪΝΤΣ

Πάνω από 4.000 χιλιόμετρα αναγκάστηκε να ταξιδέψει η Μάιντς για να φτάσει στο μακρινό Μπακού, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την Καμπάλα. Σαν να μην έφτανε το κουραστικό ταξίδι, η αποστολή της ομάδας έπεσε σε κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί περισσότερη από μια ώρα για να διανύσει απόσταση 11 χιλιομέτρων απ’ το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο! Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Γερμανοί ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα στη χθεσινή ημέρα και απομένει να φανεί αν αυτή η κούραση θα τους βγει στο γήπεδο. Σήμερα θέλουν να πάρουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, αφού το εντός έδρας 1-1 με τη Σεντ Ετιέν στην πρεμιέρα των ομίλων δεν εξυπηρέτησε τα πλάνα τους.

Ήταν λίγο άδικη η ισοπαλία με τους Γάλλους, αφού οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι σχεδόν σ’ όλο το ματς, δέχτηκαν το γκολ στο 88’ και δεν είχαν χρόνο να απαντήσουν. Ακολούθησαν δύο σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα με Άουγκσμπουργκ (1-3 εκτός) και Βέρντερ Βρέμης (1-2 εκτός), ωστόσο το Σάββατο η Μάιντς επέστρεψε στις ήττες με το «τρελό» 2-3 εντός απ’ τη Λεβερκούζεν. Δύο φορές προηγήθηκε η ομάδα του Σμιντ, ωστόσο ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες με χατ-τρικ οδήγησε τη Λεβερκούζεν στην ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 για τη Μάιντς κόντρα στη Λεβερκούζεν. Ο Μαλί στο 31’ το 1-0, ισοφάρισε ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες στο επόμενο λεπτό, ωστόσο ο Μπελ στο 35’ έκανε το 2-1. Ένα ακόμη γκολ του Τσιτσαρίτο στο 66’ έκανε το 2-2, ενώ ο Μεξικανός στράικερ έκανε χατ-τρικ στις καθυστερήσεις και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στατιστικό: 7/7 G/G μετράει η Μάιντς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, τα έξι εξ αυτών συνοδεύτηκαν από Over 2,5, τα τέσσερα από Over 3,5.