Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

* Η Νότιγχαμ Φόρεστ δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.

* Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Μπρίστολ Σίτι με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Σημειώθηκε over 2,5 στα έξι από τα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Νότιγχαμ Φόρεστ για το πρωτάθλημα.

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ

Από δύο σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Μπρίστολ Σίτι, καθώς επικράτησε μέσα σε λίγες μέρες των Φούλαμ (4-0 εκτός έδρας) και Λιντς (1-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πακ στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 59’. Πριν από αυτά τα παιχνίδια το συγκρότημα του Τζόνσον είχε μοιραστεί από ένα βαθμό με τις Ρόδεραμ (2-2 εκτός έδρας) και Ντέρμπι Κάουντι (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-2 εκτός έδρας). Στις πέντε συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα η Μπρίστολ Σίτι σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Μόλις στη μία κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Στις δύο διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ παράλληλα σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ.

Προηγούμενο ματς: Νικήτρια αναδείχθηκε η Μπρίστολ Σίτι στην έδρα της επικρατώντας με 1-0 της Λιντς, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Μπρίστολ Σίτι σημείωσε τουλάχιστον δύο γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε όλες τις διοργανώσεις (παίξτο στην Magicbet)

O bookmaker δεν βρέθηκε

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Νότιγχαμ Φόρεστ, στις οποίες σημείωσε τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αφού επικράτησε των Γουίγκαν (3-2 εντός έδρας) και Λιντς (3-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Μοντανιέρ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Άστον Βίλα (2-2 εκτός έδρας), Ρόδεραμ (2-2 εκτός έδρας) και Φούλαμ (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Νόριτς (2-1 εντός έδρας) και Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στη Φούλαμ μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 60’ με τον Μπέντνερ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 72’ ο Κέρνι. Αξίζει να σημειώσουμε πως το γκολ που σημείωσε ο 28χρονος Δανός επιθετικός, Νίκλας Μπέντνερ, ήταν το πρώτο για το σύλλογο σε τέσσερις συμμετοχές. Χωρίς νίκη παραμένει η Νότιγχαμ Φόρεστ στις πέντε συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις τέσσερις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο δεν κατάφερε να σκοράρει. Η τελευταία νίκη της κόντρα στην Μπρίστολ Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις χρονολογείται στις 18 Αυγούστου του 2012 (1-0 εντός έδρας).

Προηγούμενο ματς: Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Νότιγχαμ Φόρεστ και Φούλαμ στη μεταξύ τους αναμέτρηση στην έδρα της πρώτης (1-1), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στατιστικό: Η Νότιγχαμ Φόρεστ αγνοεί τη νίκη στα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.