Betarades.gr: Τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος

ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ

Έχει βαλθεί να χαλάσει την εικόνα της η Ναϊμέγκεν, που ξεκίνησε με ιδιαίτερα θετικές παρουσίες τη σεζόν, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς να σκοράρει κόντρα σε Αλκμάαρ (2-0), Αϊντχόφεν (0-4) και Σπάρτα Ρότερνταμ (2-0), παιχνίδια όπου η παρουσία της ήταν κάκιστη και δεν άξιζε να πάρει τίποτα. Μπορούν να θεωρηθούν λογικές οι ήττες από ΑΖ και PSV, ωστόσο το 2-0 απ’ τη Σπάρτα έπεσε «βαρύ» για τη Ναϊμέγκεν, που δεν απείλησε καθόλου τον αντίπαλο και έμεινε λογικά πίσω στο σκορ. Ακολουθεί δυάδα αγώνων που είναι στα μέτρα της Ναϊμέγκεν (Βίλεμ και Ρόντα), που έδειξε μεσοβδόμαδα ότι μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο στο εντός έδρας ματς Κυπέλλου με την Ντεν Χάαγκ. Θα μπορούσε να έχει πάρει το ματς απ’ την κανονική διάρκεια, αυτό πήγε στην παράταση και εντέλει στα πέναλτι, όπου τελικά η ομάδα της Χάγης πήρε την πρόκριση. Επιστρέφει ο Ραϊχί (Επιθετικός, 3,0).

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας αποκλεισμός στα πέναλτι για τη Ναϊμέγκεν κόντρα στην Ντεν Χάαγκ. Στο 0-0 ο κανονικός αγώνας, στο 1-1 η παράταση.

Στατιστικό: Από τρεις σερί ήττες χωρίς να σκοράρει προέρχεται η Ναϊμέγκεν στο πρωτάθλημα (παίξτο στην Goalbet).

Το Ναϊμέγκεν – Βίλεμ παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΒΙΛΕΜ

Συνεχίζει να προβληματίζει η Βίλεμ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και αυτό φέρνει άγχος και νευρικότητα. Έπαιξε πιεσμένη στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Εξέλσιορ και παρά το δυναμικό ξεκίνημα με το γκολ μόλις στο 8’, στην πορεία σιγά-σιγά έριχνε την απόδοση της και στο δεύτερο μέρος έφτασε να παίζει παντελώς αμυντικά με σκοπό να διαφυλάξει το προβάδισμα. Το γκολ του Φάικ στο 80’ έφερε το 1-1 για την Εξέλσιορ και προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στις τάξεις της Βίλεμ, η οποία μετράει μόλις μια νίκη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, αυτή που πήρε… κατά λάθος εκτός έδρας κόντρα στον Άγιαξ (1-2). Ήταν η δεύτερη φετινή ισοπαλία για τη Βίλεμ σε έξι αγωνιστικές, έχει κερδίσει μόλις μια φορά (1-2-3), κράτησε το «μηδέν» μόλις μια φορά, στο 0-0 εντός έδρας με τη Ρόντα. Μεσοβδόμαδα έπαιξε με βασικούς εκτός έδρας κόντρα στον Άγιαξ για το Κύπελλο, αλλά το ματς τελείωσε απ’ το 25’ με το 2-0 εις βάρος της. Επιστρέφει ο Βάουτενς (Αμυντικός, 2,0).

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα-αποκλεισμός για τη Βίλεμ με 5-0 κόντρα στον Άγιαξ για το Κύπελλο.

Στατιστικό: Από τέσσερα σερί Under 2,5 προέρχεται η Βίλεμ ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα.