Τρελά πονταρίσματα στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Με τα περισσότερα εμπορικά πρωταθλήματα να έχουν βγει στη σέντρα, το κουπόνι της Κυριακής είναι κάτι περισσότερο από συναρπαστικό. Ας τσεκάρουμε τις πιο σημαντικές μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος.

Από τις αναμετρήσεις που δεν έχουν ξεκινήσει, το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Νασιονάλ Ποτοσί – Μπολιβάν για το πρωτάθλημα Βολιβίας. Ο άσος κινείται πτωτικά εδώ, καθώς είχε ανοίξει στο 1.75 και πλέον εντοπίζεται στο 1.17.

Στην ίδια χώρα μένουμε και πάμε στον αγώνα Δε Στρόνγκεστ – Ουν. Ντε Βίντο. Το διπλό υποχωρεί σε αυτό το παιχνίδι, μιας και είχε απόδοση 13.00 και τώρα έχει κατέβει στο 9.00.

Προχωράμε στην Μπουντεσλίγκα Αυστρίας για να δούμε την αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης – Αούστρια Λουστενάου. Σε αυτή πέφτει η νίκη των φιλοξενούμενων. Το “διπλό” καταγράφει κάθοδο, συγκεκριμένα από το 7.00 έχει φτάσει στο 5.00.

Προσφορές* που ανεβάζουν τη θερμοκρασία όλο τον μήνα στο Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τζίροι Στοιχήματος

Η Πρέμιερ Λιγκ με τα ματς της έχει συγκεντρώσει τον όγκο των τζίρων στο 1Χ2 στο ανταλλακτήριο σήμερα. Ξεχωρίζουν από τα επερχόμενα παιχνίδια το Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι με 423.770€, με το 69,63% εξ αυτών να έχει τοποθετηθεί στο “διπλό”.

Ακολουθεί ο αγώνας Μαν. Γιουνάιτεντ – Μπράιτον με τζίρο 399.354€ και το 59,96% να έχει πονταριστεί στον άσσο.

Στο Λέστερ – Μπρέντφορντ ο τζίρος φτάνει τα 185.336€. Από αυτά το 48,44% έχει κατεύθυνση τη νίκη των γηπεδούχων.

Tα παιχνίδια της Κυριακής με τον μεγαλύτερο τζίρο ΕΔΩ

*Τα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 13:05.