Netbet: Έβερτον – Λίβερπουλ με πλήθος αγορών (01/12)

Ανανεώθηκε:
Netbet logo

Στις 22:15, η Έβερτον υποδέχεται την Λίβερπουλ για την 14η αγωνιστική της Premier League. Η Netbet, προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

Μια ακόμη ήττα γνώρισε η Έβερτον με το 1-0 από την Μπρέντφορντ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 15 πόντους και βρίσκεται στην 14η θέση. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ήττα που κάνει στο πρωτάθλημα και η τέταρτη στους τελευταίους πέντε αγώνες της. Όλα κρίθηκαν στο 24΄από τους γηπεδούχους, καθώς πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της βραδιάς με πέναλτι. Αγωνιστικά μπορεί οι φιλοξενούμενοι να ήταν οριακά καλύτεροι με λίγες παραπάνω φάσεις, χωρίς όμως να βγάλουν ουσία.

Έβερτον – Λίβερπουλ στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εμφατικό τρόπο επιβλήθηκε η Λίβερπουλ επί της Σαουθάμπτον μέσα στο “Άνφιλντ” με 4-0 την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική της νίκη και στην κατάταξη βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας στο σύνολο 28 πόντους. Το σκορ άνοιξε στο 2΄κιόλας λεπτό με τον Ζότα να πετυχαίνει δίχτυα και μισή ώρα αργότερα να κάνει το 2-0. Ο Αλκάνταρα διεύρυνε το σκορ στο 37΄, με τον Φαν Ντάικ να γράφει το τελικό αποτέλεσμα με το τέρμα του 52΄.

Κρίνοντας από τις αποδόσεις της Netbet, περισσότερες πιθανότητες να επικρατήσει έχει η Λίβερπουλ. Πιο ειδικά, ο άσος εντοπίζεται στο 7.25, το ”Χ” στο 5.00, και το διπλό στο 1.38.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τρία από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς της Έβερτον, μπήκαν τρία ή λιγότερα τέρματα (στο 1.65 το Under 3.5)
  • Στους τρεις από τους πέντε πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της Λίβερπουλ, σημείωσε τέρμα μόνο η μια ομάδα (στο 1.93 το No Goal)

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

21+. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777