Σε διοργανώσεις της Ευρώπης αλλά και της Λατινικής Αμερικής πέφτουν τα βλέμματα σήμερα. Συγκεκριμένα, ξεχωρίζουν ματς στη Σουηδία και την Ιρλανδία, καθώς και την Αργεντινή και το Μεξικό, με το τελευταίο να έχει πρεμιέρα στο νέο του πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Πάμε να εξετάσουμε τις πιο κύριες μεταβολές αποδόσεων, αλλά και το πως κυμαίνονται οι τζίροι στοιχήματος στα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα.

Πάμε στην Α’ Ιρλανδίας και την αναμέτρηση Μποέμιανς – Ντέρι Σίτι αρχικά. Εδώ υποχωρεί ο άσος κατά πολύ, μιας και είχε ανοίξει στο 3.40 και πλέον έχει κατέβει στο 2.63.

Στην Α’ Μεξικού προχωράμε και τον αγώνα Μαζατλάν – Πουέμπλα. Η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων πέφτει, καθώς εντοπιζόταν προηγουμένως στο 2.60 και τώρα έχει φτάσει το 2.25.

Περνάμε στην Α’ Αργεντινής και το παιχνίδι Μπόκα Τζούνιορς – Μπάνφιλντ. Το διπλό έχει σημειώσει κάθοδο, αφού βρισκόταν στο 4.50 και έχει αγγίξει το 3.75.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο, τον μεγαλύτερο τζίρο στην αγορά 1Χ2 έχει συγκεντρώσει σήμερα το ματς Σούντσβαλ – Μάλμε για την Α’ Σουηδίας. 17.767€ έχουν τοποθετηθεί σε αυτό και το 72,38% έχει κατεύθυνση το διπλό.

Επόμενο με βάση τον τζίρο του έρχεται το παιχνίδι Μποέμιανς – Ντέρι Σίτι, για το οποίο μιλήσαμε πιο πάνω. Έχει συγκεντρώσει 14,887€, με το 37,86% εξ αυτών να έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Σεντράλ Κόρδοβα – Αρχεντίνος Τζούνιορς για την Α’ Αργεντινής. Σε αυτή, ο τζίρος ανέρχεται στα 7.975€ προς το παρόν και ο άσος έχει το 35,46% των πονταρισμάτων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους για τα ματς σήμερα

*Τα παραπάνω δεδομένα ίσχυαν στις 16:00 και ενδέχεται να μεταβληθούν.