Bet365: Ίντερ – Λάτσιο με 130+ αγορές (09/01)

Ανανεώθηκε:
bet365 logo

H Ίντερ και η Λάτσιο κοντράρονται στο Μιλάνο για την 21η αγωνιστική της Serie A και η Βet365 προσφέρει παραπάνω από 130 στοιχηματικές αγορές για το παιχνίδι.

Το τελευταίο ματς που έδωσε η Ίντερ ήταν αυτό με την Τορίνο εντός έδρας, το οποίο κέρδισε με τέρμα του Ντάμφρις. Έπειτα, αναβλήθηκε το επόμενο ματς της για το πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδό της κόντρα στην Μπολόνια, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους αντιπάλους. Δεν έχουν γνωρίσει ήττα σε 11 ματς οι “νερατζούρι”, έχοντας μάλιστα σημειώσει εφτά διαδοχικές νίκες. Είναι πρώτη, στο +1 από τη Μίλαν με αγώνα λιγότερο.

Ίντερ – Λάτσιο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Χορταστικό” ήταν το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής της Λάτσιο με αντίπαλο την Έμπολι εντός έδρας, με το σκορ 3-3 να λέει πολλά. Ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς ήταν αυτός που έσωσε τον βαθμό για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις. Έχει παραμείνει μακριά από ήττα για τρία διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα, ενώ στα έξι πιο πρόσφατα έχει απολογισμό 3-2-1. Στον βαθμολογικό πίνακα είναι στην 8η θέση, με ίδια συγκομιδή με τη Φιορεντίνα που πατάει εξάδα (η Λάτσιο έχει ένα ματς περισσότερο).

Το ματς διατίθεται με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών στην Bet365. Ο άσος της Ίντερ εντοπίζεται στο 1.40, το διπλό της Λάτσιο βρίσκεται στο 7.50 και το “Χ” στο 4.75.

Δείτε εδώ τις αγορές και τις αποδόσεις για το Ίντερ – Λάτσιο

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

+21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777