* 30η αγωνιστική

* Under 2.5 τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Αήττητη η Γουλβς στα 6 τελευταία μεταξύ τους (3-3-0).

* Γειτονικό ντέρμπι.

* Στον 1ο γύρο (08/10): Γουλβς – Άστον Βίλα 1-1

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Γουέστ Χαμ. Ο Αντόνιο (29’) άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ και ο Τζανιόλο (79’) ισοφάρισε για την Άστον Βίλα.

Χρήσιμη η διακοπή των “villans” μετά από ένα φορτωμένο καλεντάρι του προηγούμενου διμήνου, επιστρέφουν για την τελική ευθεία της από θέση ισχύος για ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League και ως #1 φαβορί για την κατάκτηση του Conference League, στα προημιτελικά του οποίου αντιμετωπίζουν τη Λιλ.

Μέτρια η εμφάνιση της 17ης Μαρτίου στο Λονδίνο, όπου επιβεβαιώθηκε η αρνητική παράδοση απέναντι στα “σφυριά”. Νωθρή στο πρώτο ημίωρο, βρέθηκε πολλάκις σε ανισορροπία και απειλήθηκε πριν δεχθεί το γκολ με σεταρισμένη άμυνα.

Στο δεύτερο μέρος πήρε τον έλεγχο του ματς, κυριάρχησε εδαφικά (75% κατοχή), εκμεταλλεύτηκε την παθητικότητα των γηπεδούχων και βρήκε την ισοφάριση, σε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις μεταβάσεων, με το 3ο γκολ του Τζανιόλο στην σεζόν.

Στα 4 τελευταία του Villa Park για την Πρέμιερ Λιγκ γνώρισε τρεις ήττες, όσες είχε δεχθεί στα πρώτα 23 εντός με τον Έμερι στα ηνία (18-2-3)!

“Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να παίξουμε με προσωπικότητα, να επιβάλλουμε τον ρυθμό και τις τοποθετήσεις μας στο γήπεδο.” δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός και παράλληλα ενημέρωσε ότι ο Κας (δεξί μπακ) επέστρεψε τραυματίας από την Εθνική Πολωνίας κι ότι ο Ράμσεϊ (μέσος) πλησιάζει στην επιστροφή του.

Ο αρχηγός ΜακΓκιν (μέσος) εκτίει τη 2η από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας του, ενώ οι Μινγκς (στόπερ), Καμαρά (μέσος), Μπουενδία (μέσος) είναι μακροχρόνια τραυματίες.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 9/11 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Goal/Goal τα 5/6 τελευταία εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΛΒΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (2-3) από την Κόβεντρι. Ο Σιμς (53’) άνοιξε το σκορ για την Κόβεντρι, οι Αΐτ Νουρί (83’), Μπουένο (88’) γύρισαν προσωρινά το ματς για τη Γουλβς, αλλά οι Σιμς (90+7’), Ράιτ (90+10’) χάρισαν την πρόκριση στην Κόβεντρι.

“Μαχαιριά” στο συνολικό μομέντουμ της σεζόν αποτέλεσε ο δραματικός και συνάμα άδικος αποκλεισμός από το FA Cup στις 16 του Μάρτη, χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους “λύκους” να βρεθούν στο Γουέμπλεϊ.

Γρήγορος ο ρυθμός στην αναμέτρηση με την Κόβεντρι από νωρίς, παράδοξο ότι δεν υπήρξε σκορ στο 1ο ημίχρονο, “εγκληματικό” ότι επιτράπηκε από το VAR να το ανοίξει τελικά η Κόβεντρι σε στατική φάση. Με τον φορ της να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με το χέρι!

Η ομάδα του Ο’Νιλ είχε πειστική αντίδραση, πίεσε ασφυκτικά και με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο των τελευταίων εβδομάδων, Αΐτ Νουρί (γκολ & ασίστ), γύρισε το ματς. Ξέμεινε από δυνάμεις και συγκέντρωση στις καθυστερήσεις για να τεθεί εκτός διοργάνωσης.

Όσον αφορά την Πρέμιερ, η τελευταία επικράτηση επί της φορμαρισμένης Φούλαμ (2-1) είχε μεγάλη δόση τύχης (0.83 – 2.70 xGoals). Με την οποία έχει πλέον την 4η καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στη λίγκα από την παραμονή των Χριστουγέννων κι έπειτα!

Εν αντιθέσει με τον πρόσφατο αποκλεισμό, οι “λύκοι” δεν έχουν ηττηθεί σε κανένα από τα 10 τελευταία παιχνίδια της Πρέμιερ που έχουν προηγηθεί (8-2-0), μετρώντας 7 σερί νίκες. Επιπλέον, απέναντι σε ομάδες της πρώτης 5αδας τρέχουν επί μέρους ρεκόρ 3-1-1.

Στα αγωνιστικά νέα, ο κόουτς Ο’Νιλ ενημέρωσε ότι ο Κούνια (φορ) επιστρέφει στην δράση μετά από απουσία 1.5 μήνα και ότι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Ντόουσον (στόπερ), Μπελγκάρ (μέσος).

Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι ο Χουάνγκ (φορ) δεν προλαβαίνει κι ότι ο Νέτο (εξτρέμ) πιθανότατα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν με νέο μυϊκό πρόβλημα, παρόμοιο με αυτό που τον κράτησε εκτός για ένα δίμηνο στο φινάλε του 2023.

ΓΟΥΛΒΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 4/7 τελευταία παιχνίδια της

* Over 2.5 τα 9/10 τελευταία εκτός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ

Άστον Βίλα – Γουλβς στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ