* 26η αγωνιστική.

* Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει στα 10 τελευταία μεταξύ τους από τη Σεβίλλη, έχει κερδίσει τα 8, από 4 εντός-εκτός.

* G/G οι 6 τελευταίες συναντήσεις τους, έσπασε ο συνδυασμός με το over 2,5 στον πρώτο γύρο, στο 1-1 στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” (22/10).

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Ράγιο Βαγεκάνο εκτός με 1-1, στο μαδριλένικο ντέρμπι. Προηγήθηκε στο 3’ με τον Χοσέλου, με πέναλτι του ντε Τομάς έγινε το 1-1 (27’), τελείωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του μπακ Καρβαχάλ στις καθυστερήσεις.

Το γνώριζαν πως δεν θα περάσουν εύκολα από το Βαγέκας και τελικά δεν πέρασαν καθόλου… Τουλάχιστον όχι με νίκη, όπως ήθελαν. Φάνηκαν οι απουσίες των Μπέλινχαμ και Ντίαθ, δεν υπήρχε συνδετικός κρίκος μεσαίας γραμμής-επίθεσης και δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όπως συνηθίζει.

Κανένα βαθμολογικό πρόβλημα δεν της προξένησε η απώλεια των δύο βαθμών, απεναντίας μετά την ήττα της Τζιρόνα στο Μπιλμπάο, άνοιξε ακόμα περισσότερο η μεταξύ τους διαφορά. Εκείνη που ανεβαίνει είναι η Μπαρτσελόνα, γι’ αυτό και θα πρέπει να επιστρέψει στις νίκες, αν δεν θέλει να ανοίξει για τα… καλά την όρεξη των Καταλανών για αντεπίθεση.

Θέμα Μόντριτς προέκυψε, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καλεί τον βετεράνο χαφ να κλείσει την καριέρα του εκεί και όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, να αναλάβει διοικητικό πόστο ή θέση ως προπονητής στο τεχνικό τιμ. Ο Κροάτης δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του, ο Αντσελότι είναι σαφές πως τον θέλει στην ομάδα του, τα πάντα όμως θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι.

“Δεν μιλάω στον Τύπο για προσωπικές συζητήσεις με παίκτες” απάντησε ο Ιταλός σε ερώτηση που δέχτηκε για την αντιπρόταση που έκανε στον Μόντριτς για να παραμείνει. Επίσης αρνητικός να απαντήσει ήταν και στο ερώτημα για το αν έχει υπολογίσει τους βαθμούς που χρειάζεται η ομάδα του για να φτάσει στον τίτλο. “Δεν ασχολούμαστε με αυτά, το πρωτάθλημα είναι στα χέρια μας και πρέπει να κάνουμε εμείς λάθη για να το χάσουμε. Είχα πει πως με 80 βαθμούς θα τα καταφέρουμε αλλά αυτό δεν είναι και απόλυτο” ανέφερε, θέλει να συνεχίσει να βλέπει την ομάδα του να δίνει μάχη για κάθε βαθμό με την ίδια ένταση που το έκανε και πριν πάρει τη συγκεκριμένη διαφορά.

Πολύ σημαντική η επιστροφή του στόπερ Ρούντιγκερ, ξανά διαθέσιμος και ο εξτρέμ Μπραΐμ Ντίαθ από την άλλη όμως ο Αντσελότι χάνει ένα ακόμα επιθετικό όπλο, τον φορ Χοσέλου. Τιμωρημένοι ο μπακ Καρβαχάλ και ο μέσος Καμαβινγκά, εξέτισε ο Μεντί, δεδομένο ότι θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα που αγωνίστηκε στο Βαγέκας.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

* Αήττητη στα 7 τελευταία, στα 4 πιο πρόσφατα μετράει 2 ισοπαλίες, από 1 εντός-εκτός.

* Στα 5 τελευταία πέτυχε πρώτη γκολ.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Βαλένθια εκτός χωρίς σκορ. Γλίτωσε σε κάποιες περιπτώσεις το γκολ, η μόνη της καλή στιγμή ήταν μια κεφαλιά στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Απόλυτα σαφής η πρόθεση του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες να μη χάσει το παιχνίδι. Δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος, ασχέτως αν η Βαλένθια είχε αρκετές καλές στιγμές για να πετύχει το γκολ της νίκης. Η ίδια δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει το πλάνο της εξ ολοκλήρου, απέτυχε να γίνει απειλητική μέσω αντεπιθέσεων, κέρδισε και ελάχιστες στημένες μπάλες.

Παίρνει βαθμούς σταθερά και ανοίγει όλο και περισσότερο τη διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Άνω της μιας νίκης πλέον η απόσταση από την Κάντιθ, θα ξέρει το αποτέλεσμα της ομάδας του Πελεγκρίνο, όταν θα βγει στον αγωνιστικό χώρο. Όχι ότι θα παίξει αυτό κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στο “Μπερναμπέου”, όπως και στο “Μεστάγια” κι εκεί για το Χ θα πάει, ελπίζοντας πως θα κρατήσει μακριά από την εστία της τους σπουδαίους επιθετικούς της Ρεάλ Μαδρίτης και παράλληλα θα βρει περισσότερους χώρους για αντεπίθεση, συγκριτικά με εκείνους που βρήκε στη Βαλένθια.

Βίντεο της Ρεάλ Μαδρίτης στο οποίο επικρίνει τους διαιτητές του μεταξύ τους αγώνα κατήγγειλε η διοίκηση, λέγοντας πως οι Μαδριλένοι προσπαθούν να τους επηρεάσουν ψυχολογικά. “Η Ρεάλ είναι μια μεγάλη ομάδα που θα προσπαθήσει να μας πιέσει όσο περισσότερο μπορεί, εμείς πρέπει να αντέξουμε, να μείνουμε στη διεκδικήση των βαθμών ως το τέλος και εκεί να τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε” τόνισε ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες.

Συνεχίζει με τα ίδια προβλήματα.

Σεβίλλη Στατιστικά

* Αήττητη στα 4 τελευταία, έσπασε σερί από 3 νίκες με το 0-0 στη Βαλένθια.

* Στα 5 τελευταία μετράει 4 under 2,5, τα 3 ήταν under 1,5.

Ρεάλ Μαδρίτης-Σεβίλλη στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ