* 26η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 12/14 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Στον 1ο γύρο (30/09): Γαλατασαράι – Ανκαραγκιουτσού 2-1

ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΣΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Κόνιασπορ. Ο Πριπ πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 38ο λεπτό.

Αποτυχημένο το ταξίδι της περασμένης Κυριακής στο Ικόνιο, συμπλήρωσε τρία παιχνίδια δίχως νίκη (0-1-2) στην Super Lig και δεν μπορεί να ξεμπλέξει από τα σενάρια υποβιβασμού.

Η ατμόσφαιρα συσπείρωσης στις κερκίδες βγήκε και στο χορτάρι για μία Κόνιασπορ που “καιγόταν” για επιστροφή στις πρωταθληματικές νίκες. Είχαν περισσότερη ένταση στο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι και το repress τους δημιούργησε το καθοριστικό γκολ. Αναιμική δημιουργικά η Ανκαραγκιουτσού σε δεύτερο σερί ματς για το πρωτάθλημα, δικαίως έμεινε ξανά στο μηδέν. Μία ευκαιρία κατέγραψε σε ολόκληρο το παιχνίδι κι αυτή ήρθε από βαθιά μπαλιά του στόπερ της.

“Δεν είναι εύκολος αγώνας, κάθε αγώνας είναι δύσκολος λαμβάνοντας υπόψη τον κακό αγωνιστικό χώρο, τον καιρό, τη θέση και την κατάσταση των αντιπάλων, αλλά θέλουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή της Γαλατασαράι.” δήλωσε ο κόουτς Εμρέ.

Δίχως νέα προβλήματα, παραμένει εκτός ο Ουλουντάγκ (αρ. μπακ), δεν αναμένεται να επιστρέψει ο Μπεκίρογλου (μέσος).

ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΤΣΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια της

* No Goal τα 4/5 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (3-2) επί της Σπάρτα Πράγας. Η Γαλατασαράι προηγήθηκε δις με Ντεμιρμπάι (19’) και Μέρτενς (60’) πριν αποβληθεί ο Νέλσον (62’), Με Πρεσιάδο (47’) και Κούχτα (65’) ισοφάρισε η Σπάρτα πριν μείνει και αυτή με 10 παίκτες στο 80’. Ο Ικάρντι (90+1’) πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

Από τον παράδεισο στην κόλαση και τούμπαλιν το 1ο νοκ άουτ παιχνίδι για τα playoffs του Europa League για την “τσιμ-μπομ”, εντέλει θα κουβαλήσει προβάδισμα πρόκρισης στην ρεβάνς της Πράγας σε τέσσερις ημέρες.

Απείλησαν πρώτοι οι Τσέχοι, προηγήθηκε σε μετάβαση η Γαλατά, με αρωγή τη λάθος αντίδραση του αντίπαλου κίπερ. Άγγιξε την ισοφάριση πριν την ανάπαυλα η Σπάρτα, την πέτυχε τελικά σε στατικό με το ξεκίνημα της επανάληψης. Άτυχη η Γαλατά στο χαμένο τετ α τετ του Ικάρντι (δοκάρι), τυχερή στο εκτός περιοχής τελείωμα του Μέρτενς για το 2-1. Ακολούθως τρυπήθηκε κάθετα η άμυνά της για να αποβληθεί ο Δανός στόπερ και πριν προλάβει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα ήρθε η δεύτερη ισοφάριση των Τσέχων. Αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία ακολούθως, αλλά η Σπάρτα ήταν που είχε χαμένο τετ α τετ για το 2-3, πριν ο Ικάρντι κάνει το 3-2 με φορίσια κίνηση.

Χιτσκοκικά έφτασε λοιπόν στις 9 σερί νίκες, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ταξιδεύει στην πρωτεύουσα με στόχο να μην χάσει το πλεονέκτημα (+2) που απέκτησε στην κούρσα τίτλου.

Η αποστολή της ομάδας έτυχε ένθερμης υποδοχής στο αεροδρόμιο από οπαδούς του συλλόγου, οι οποίοι πέρσι πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με το διπλό στην Άγκυρα.

Επέστρεψε μεσοβδόμαδα (ως αλλαγή) από τον τραυματισμό του ο βασικός στόπερ Μπαρντακτσί, αλλά δεν ταξίδεψε στην πρωτεύουσα. Ούτε ο νεοφερμένος Οριέ (δεξί μπακ) που αφίχθη τραυματίας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Νέα προβλήματα οι τραυματισμοί των Αϊχάν (μπακ/χαφ), Εντομπελέ (μέσος), σταθερά εκτός ο Ζίγιες (εξτρέμ).

Μπήκε στο αεροπλάνο ο Ολιβέιρα (μέσος) που έχει αναρρώσει, μέσα και ο νεοφερμένος Κον (αρ. μπακ), αναμένεται να κάνει ντεμπούτο.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 8/10 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης

* Under 2.5 τα 7/9 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Ανκαραγκιουτσού – Γαλατασαράι στη Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ