* 24η αγωνιστική.

* Η Λας Πάλμας έχει δεχτεί τουλάχιστον 1 γκολ σε όλα τα μεταξύ τους που έγιναν την τρέχουσα δεκαετία.

* Στα 11 παιχνίδια που έγιναν μεταξύ τους μέσα στη δεκαετία, αμφότερες έχουν από 1 διπλό. Της Βαλένθια ήταν στο κύπελλο με 0-1 το 2016.

* Στον πρώτο γύρο: Βαλένθια-Λας Πάλμας 1-0 (19/08).

Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με τη Γρανάδα εκτός με 1-1. Από το 21’ με δέκα η αντίπαλος που όμως κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπρούνο Μέντεθ (21’), ισοφάρισε με τον Πεϊχίνιο (68’).

Πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για μια ομάδα που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με ένα συγκεκριμένο πλάνο και μια συγκεκριμένη τακτική προσέγγιση, η αποβολή αντιπάλου ανάγκασε τη Γρανάδα να αναπροσαρμόσει το δικό της σχέδιο και να γίνει κάπως πιο απρόβλεπτη. Παρ’ όλα αυτά, τον έσωσε το βαθμό και είχε και κάποιες ευκαιρίες να πάρει και τη νίκη.

Ο βαθμός δεν ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα αλλά ούτε και αποτυχία. Από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο βαθμολογικά, πέρα από την άνετη παραμονή και έχει για δευτερεύουσα επιδίωξη την παρουσία στην πρώτη δεκάδα, σε παιχνίδια με ομάδες που “καίγονται” όπως η Γρανάδα, ίσως να υστερήσει σε πάθος.

“Απομένουν 15 παιχνίδια στα οποία οφείλουμε να εξασφαλίσουμε τη μαθηματική μας παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα” τόνισε ξανά ο Γκαρθία Πιμιέντα, ο οποίος αυτό ακριβώς φοβάται περισσότερο, τυχόν εφησυχασμό που μπορεί να φέρει και αγωνιστική χαλάρωση. Ο κόουτς μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τη Βαλένθια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο και πόσο πολύ την υπολογίζει ως αντίπαλο.

Τιμωρημένος ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Εκαντέλ που αποβλήθηκε από τον πάγκο, εξέτισαν όμως και επιστρέφουν ο μπακ Αραούχο και χαφ Μουνιόθ.

Λας Πάλμας Στατιστικά

* Τρέχει ένα μίνι σερί 2 αγώνων χωρίς νίκη, δεν έχει κάνει μεγαλύτερο στη σεζόν.

* Στα 4 τελευταία εντός μετράει μόνο 1 νίκη επί της Βιγιαρεάλ με 3-0.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-1 την Αλμερία εντός. Προηγήθηκε με 2-0 με Ντούρο (14’) και Γιάρεμτσουκ (23’), δέχτηκε γκολ από τον Αρίβας (50’), έχασε πέναλτι με τον Πεπέλου για το 3-1 (62’).

Όφειλε να είχε νικήσει πιο εύκολα την Αλμερία, είχε τις φάσεις να το πράξει με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι. Δεν τα κατάφερε και στο τέλος έβγαλε άγχος μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, χωρίς βέβαια να έχει δεχτεί τις πολλές φάσεις στην περιοχή της.

Οι θέσεις κάτω από την εξάδα και κυρίως η έβδομη είναι κάτι σαν πρωτάθλημα για την ίδια.
Από ‘κει και πάνω βρίσκονται ανώτερες ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και περισσότερη εμπειρία κι αυτό είναι που της καθιστά αδύνατον να ονειρεύεται πολλά περισσότερα με το ρόστερ που έχει. Αυτό είναι και το πρόβλημα, ότι δεν ενισχύθηκε ουσιαστικά καθόλου, παρά τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του ιδιοκτήτη του συλλόγου, Πίτερ Λιμ.

Δεν αποτελεί καν σκέψη η αναπροσαρμογή των στόχων του αγωνιστικού τμήματος και η ενδυνάμωση του ρόστερ του Μπαράχα. Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή έχει ως πρώτη προτεραιότητα την επανεκκίνηση των εργασιών για την κατασκευή του “Νου Μεστάγια” του γηπέδου που έχει μείνει ημιτελές, το οποίο χρειάζεται ένα ποσό άνω των 100εκ. Αυτό σημαίνει πως το βάρος πέφτει στη χρηματοδότηση του έργου και το αγωνιστικό περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Επιστρέφουν ο στόπερ Ντιακαμπί και ο εξτρέμ Κανός, νέο πρόβλημα ο τραυματισμός του Ντιέγο Λόπεθ.

Βαλένθια Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 G/G, ωστόσο τα 2/3 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έληξαν με N/G.

* Από τα 4 τελευταία εκτός σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει χάσει μόνο 1, το πιο πρόσφατο, από την Ατλέτικο Μαδρίτης, κέρδισε τα υπόλοιπα 3.

Λας Πάλμας-Βαλένθια στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ