*11η αγωνιστική

*Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Η Ελλάς Βερόνα παραμένει αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας μεταξύ τους παιχνίδια (2-2-0).

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-0) από την Μπολόνια. Σκόραραν οι Μορό (41′) και φαν Χόιντονκ (62′). Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 71′ (Σερντάρ).

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη θετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρώτο ημίχρονο στο “Renato Dall’ Ara”, χάνοντας την ευκαιρία να προηγηθεί στο 34′ όταν ο Κράους σούταρε στο δοκάρι. Η Ελλάς Βερόνα γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα της, αυτή τη φορά από την Μπολόνια που σήμανε τον αποκλεισμό της από τους “32” του Κυπέλλου Ιταλίας. Την προηγούμενη βδομάδα επέστρεψε με άδεια χέρια από το Τορίνο χάνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων (1-0).

“Τρέχει” ένα αρνητικό σερί οχτώ αναμετρήσεων στη Σέριε Α (0-2-6), στις πέντε από τις οποίες δεν κατάφερε να σκοράρει. “Έχουμε αφήσει πολλούς βαθμούς στην πορεία μας, κοιτάμε μόνο μπροστά”, είπε ο προπονητής Μπαρόνι. Θέση στο βασικό σχήμα των “τζιαλομπλού” διεκδικεί μετά από τρεις αναμετρήσεις ο Νγκονζέ, δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρτενέρ του Τζούριτς στην γραμμή κρούσης.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Δεν σκόραρε στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 6/8 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Novibet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΜΟΝΤΣΑ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1 εντός) με την Ουντινέζε. Ο Κολπάνι έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους στο 27′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λούκα στο 66′.

Άλλους δύο βαθμούς πέταξε στην έδρα της η Μόντσα, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Ουντινέζε. Μοιρασμένη η αναμέτρηση των δύο ομάδων από πλευράς ευκαιριών, συνολικά η ισοπαλία φάνταζε ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Μόλις μία νίκη πανηγύρισε μακριά από το “U-Power” το συγκρότημα του Παλαντίνο (μία ισοπαλία, τρεις ήττες): Αυτή επί της Σασουόλο (1-0) στις 2 Οκτωβρίου.

Δεν κατάφερε να σκοράρει στις τρεις και κράτησε μόλις σε μία το μηδέν. “Η Ελλάς Βερόνα αποτελεί μία δύσκολη αντίπαλο, είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τη μεταξύ μας αναμέτρηση”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των “μπιανκορόσι” που αγνοούν τη νίκη σε τέσσερις επισκέψεις τους στο “Bentegodi” (0-2-2). Καρμπόνι και Ντ’ Αμπρόζιο διεκδικούν θέση στην αμυντική τριπλέτα που συμπληρώνουν οι Μαρί και Καλντιρόλα.

ΜΟΝΤΣΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ – ΜΟΝΤΣΑ στην Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ