*16η αγωνιστική

*6/6 G/G στα τελευταία παιχνίδια τους σε αυτό το γήπεδο.

ΜΟΡΚΑΜ

Προηγούμενο ματς: Η Μόρκαμ κέρδισε 1-0 εντός έδρας την Τρανμίρ, με ένα αυτογκόλ του Τούρνμπουλ στο 72ο λεπτό.

Η Μόρκαμ ζορίστηκε, αλλά βρήκε τον τρόπο να κερδίσει με 1-0 εντός έδρας την Τρανμίρ. Αυτή ήταν μία τέταρτη σερί νίκη της, πέμπτη στους έξι τελευταίους αγώνες που δεν χάνει. Επίσης παραμένει αήττητη εντός έδρας στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες σε εφτά αγώνες.

Ανέβηκε λίγο περισσότερο στο βαθμολογικού πίνακα, πλησιάζοντας λίγο πιο κοντά, σε απόσταση βολής, στο -1 συγκεκριμένα, την πρώτη επτάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα play off.

Μόρκαμ Στατιστικά

*6/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*7/9 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Η Γουίμπλεντον έχασε 2-4 εντός έδρας από την Άκρινγκτον, κυνηγώντας από πολύ νωρίς στο σκορ, αφού δέχθηκε δύο γκολ από τους Πρίτσαρντ (4’), Λέι (9’). Μάλιστα “έφαγε” και τρίτο γκολ παό τον Πρίτσαρντ στο 46’, πριν αντιδράσει και μειώσει σε 2-3 με δύο γκολ του Μπούγκιελ στο 51’ και στο 70’. Αλλά ως εκεί, καθώς στη συνέχεια δέχθηκε και τέταρτο τέρμα από τον Χιλς στο 83’.

Η Γουίμπλεντον ηττήθηκε και από την Άκρινγκτον με 2-4 εντός έδρας, εξακολουθώντας να έχει προβλήματα όταν παίζει στο γήπεδό της. Μακριά από αυτό παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της στους τέσσερις τελευταίους αγώνες που δεν έχει κάποια νίκη.

Παραμένει εκτός πρώτης επτάδας και θέσεων που οδηγούν στα play off, αν και είναι σε απόσταση βολής από αυτήν, στο -1 για την ακρίβεια.

Γουίμπλεντον Στατιστικά

*5/9 under 2,5 εκτός έδρας.

*6/9 N/G εκτός έδρας

Μόρκαμ-Γουίμπλεντον στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ