*4η αγωνιστική 

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5 

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με διπλό στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Ντόρντρεχτ στα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (6-1-1).

Δείτε τα Προγνωστικά Ολλανδίας

ΕΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 απέναντι στην Ντε Γκράαφτσαπ την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 81′ ο Σχόλτε.

Σεφτέ στα τρίποντα έκανε η Έμεν, η οποία κατόρθωσε να πάρει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη στο Ντουτινχάιμ με αντίπαλο την Ντε Γκράαφτσαπ, σε ένα παιχνίδι που κατάφερε να δείξει την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει στο ρόστερ της, ενώ παράλληλα ήταν και τυχερή σε ορισμένες περιπτώσεις, καθώς η γηπεδούχος έχασε σημαντικές φάσεις μέχρι τα μισά της επανάληψης. Βέβαια, η ίδια ήταν περισσότερο αποτελεσματική και ουσιαστική.

Παρότι κέρδισε, η εικόνα της δεν ήταν τόσο πειστική και είναι εμφανές πως ακόμη χρειάζεται χρόνος προκειμένου να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κατηγορίας και ταυτόχρονα να πρωταγωνιστήσει από νωρίς στο παιχνίδι της ανόδου. Παραμένει τραυματίας ο εξτρέμ Μέντες, επιστρέφει ο επιθετικός Λαντού.

Έμεν Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Σκοράρει πρώτη στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, έμεινε στο 2-2 με αντίπαλο την Μάαστριχτ εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 12′, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι μέσα σε ένα λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο (69′, 70′), αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και δέχτηκε την ισοφάριση στο 85′.

Δεν φοβήθηκε την Μάαστριχτ ούτε υπολόγισε την καλή της φόρμα, προσπάθησε να την κοντράρει και τα κατάφερε με το παραπάνω. Όπως αναμενόταν σε αυτό το παιχνίδι, οι άμυνες των δύο ομάδων πήγαν περίπατο και μπήκαν αρκετά γκολ. Παραμένει χωρίς νίκη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές (0-2-1), ωστόσο η εικόνα της δεν είναι κακή και μέχρι στιγμής στέκεται αξιοπρεπώς στην κατηγορία. Άλλωστε, οι βλέψεις δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Με αντίπαλο την Έμεν, θα προσπαθήσει να παίξει άμυνα και να περιορίσει όσο γίνεται τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων. Ταξίδεψε χωρίς άγχος και ελπίζει για το καλύτερο. Πάντα εκτός ο εξτρέμ Καμαρά.

Ντόρντρεχτ Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΕΜΕΝ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ