3η αγωνιστική

* No Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (2-0) από τη Λεχ Πόζναν. Ο Ίσακ (40’) άνοιξε το σκορ και ο Ζίμτσακ (83’) το διαμόρφωσε.

Ανέβηκε κατακόρυφα ο βαθμός δυσκολίας για την Ραντόμιακ στο δεύτερο ταξίδι της σεζόν, δεν κατάφερε να προβάλει σθεναρή αντίσταση στο Πόζναν, αλλά ο απολογισμός των τριών βαθμών πριν την εντός έδρας πρεμιέρα είναι ικανοποιητικός.

Κράτησε μπάλα στην έδρα της Λεχ, αλλά ανασταλτικά είχε αρκετά ζητήματα στο πρώτο ημίχρονο και δικαίως πήγε με μειονέκτημα στην ανάπαυλα. Ημιτελείς οι προσπάθειες αντίδρασης στο δεύτερο μέρος, εκτέθηκε σε μετάβαση για το δεύτερο γκολ που τέλειωσε το ματς.

Με τις σταθερές απουσίες των Σα (αρ. μπακ), Ράμος (αμ. χαφ) και Λεάντρο (φορ/εξτρέμ) πηγαίνει και στο τρίτο παιχνίδι της σεζόν.

ΡΑΝΤΟΜΙΑΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5/7 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Under 2.5 τα 7/8 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Προηγούμενο ματς: Φιλική ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναβλήθηκε το προγραμματισμένο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τη Λέγκια, λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρωτευουσιάνων, γι αυτό ο κόουτς Ζιελίνσκι αποφάσισε να παίξει φιλικά για να κρατηθεί σε ρυθμό η ομάδα του.

Η “λευκή” ισοπαλία με τους Γιαννιώτες όμως δεν έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο για να βρει όντως ρυθμό, εν αντιθέσει με το δεύτερο μέρος στο Μιέλετς πριν δύο εβδομάδες. Εκεί εκτέθηκε στις μεταβάσεις του πρώτου ημιχρόνου για να πάει στην ανάπαυλα με το 2-0 στην πλάτη, αλλά η αντίδρασή της ήταν σωστή. Πίεσε τους γηπεδούχους, ισοφάρισε νωρίς και είχε δοκάρι σε κόρνερ να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Δεν άλλαξε κάτι στο ιατρικό δελτίο, παραμένουν εκτός από το ξεκίνημα της σεζόν οι Ράσμουσεν (μέσος), Κακαμπάτζε (δεξί μπακ/χαφ), Γιαμπλόνσκι (στόπερ).

ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/9 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 8/10 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Ραντόμιακ – Κρακόβια στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ