Προγνωστικά Mundobasket (27/02): Θα τα δώσει όλα και στη Ρίγα!

Betarades Team
Betarades Team
Ανανεώθηκε:
προκριματικα μουντομπασκετ αναλυσεις

5035.ΛΕΤΟΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ (19:30, NOVASPORTS ΝEWS)

Οι δύο ομάδες θα παίξουν σε έναν εντελώς αδιάφορο αγώνα, εορταστικού χαρακτήρα για τους Λετονούς, καθώς θα γίνει σε ένα γήπεδο sold-out εδώ και αρκετές ημέρες. Οι γηπεδούχοι με τον Λούκα Μπάνκι στον πάγκο τους, κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο και να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας μόνο μία ήττα σε 9 αγώνες.

Δείτε τα Προγνωστικά Μπάσκετ

Από την άλλη πλευρά η Εθνική μας παρά το γεγονός ότι είχε προκριθεί επίσης από τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου, ήταν πολύ ανταγωνιστική στον αγώνα με τη Σερβία, που ήθελε τη νίκη, και κατάφερε να κερδίσει με εκπληκτικούς Ρογκαβόπουλο και Μωραΐτη. Οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί ήδη στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αναμένεται να προσφέρουν καλό θέαμα στους θεατές.

Λετονία – Ελλάδα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρογκαβόπουλος δεν θα παίξει, καθώς έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στον δεξί τετρακέφαλο, ενώ ένα από τα νέα πρόσωπα είναι και ο Λευτέρης Μαντζούκας του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε μείνει εκτός λόγω του αγώνα της ομάδας του στην EuroLeague. Αναλυτικά η 12άδα που θα έχει στη διάθεσή του ο Μανωλόπουλος: Γόντικας, Π. Καλαϊτζάκης, Κατσίβελης, Μαντζούκας, Μουράτος, Μωραϊτης, Πάπας, Τανούλης, Τολιόπουλος, Φλιώνης, Χατζηδάκης, Χουγκάζ.

Oι Λετονοί θα αγωνιστούν με κάποιες αλλαγές στη σύνθεσή τους καθώς σε σχέση με τον αγώνα με την Τουρκία που κέρδισαν με 74-83 δεν θα έχουν τους Ζάγκαρς (είναι τραυματίας) και Χερμάνις, ενώ παίζουν στη θέση τους οι Κούρουκς και Μπίρκανς.

Θεωρούμε ότι οι Λετονοί με πιο ποιοτική σαν ομάδα και παίζουν στην έδρα τους για να γιορτάσουν την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο, σε αντίθεση με την εθνική μας ομάδα η οποία έκανε την υπέρβαση με τη Σερβία, ούσα βαθμολογικά αδιάφορη και σήμερα δεν είναι υποχρεωμένη να τα δώσει όλα, αν και είμαστε βέβαιοι ότι οι παίκτες μας θα το κάνουν!

Λετονία – Ελλάδα στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γι’ αυτό και θα πάμε με τον άσο της Λετονίας και το under 155,5 σε απόδοση 3,10 το οποίο βρίσκουμε στη Stoiximan, με την πεποίθηση ότι δύο ομάδες δεν θα σκοράρουν πολύ…


5033.ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (18:30)

Μόνο το γόητρο μπορεί να είναι το κίνητρο για τις δύο ομάδες σήμερα, oι οποίες έχουν προκριθεί αμφότερες για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα γίνει στην Ιαπωνία στις Φιλιππίνες και στην Ινδονησία. Αμφότερες έχουν ρεκόρ 9-2 και μέχρι σήμερα η Γερμανία είναι αυτή που προηγείται στη βαθμολογία.

Προφανώς και αυτό θα αποτελέσει ένα έξτρα κίνητρο για τους γηπεδούχους που θα θέλουν να κερδίσουν και να πάρουν την πρώτη θέση και να πανηγυρίσουν μαζί με τους φιλάθλους τους, την πρόκριση ως πρώτοι στον όμιλο.

Φινλανδία – Γερμανία στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Έσπο και είναι δεδομένο ότι θα γίνει σε μία sold-out σάλα. Οι Γερμανοί έχασαν στο προηγούμενο «παράθυρο» του Νοεμβρίου από τη Σλοβενία με 81-75, επανήλθαν όμως την προηγούμενη Παρασκευή κερδίζοντας στη Σουηδία με 73-66.

Οι Φινλανδοί προέρχονται από νίκη στον τελευταίο αγώνα, έστω και με δυσκολία μέσα στο Ισραήλ στην παράταση με 95-97. Εκεί όπου έδειξαν ότι πρόκειται πραγματικά για μία μαχητική ομάδα – είχαν κορυφαίο τον έμπειρο Σάσα Σάλιν με 18 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε πολύ και ο νατουραλιζέ Mέρφι με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο αγώνας θα γίνει σε μία εορταστική ατμόσφαιρα οπότε δεν θα δώσει κάποιο κίνητρο σε εμάς έτσι ώστε να το συμπεριλάβουμε σε κάποιο από τα κουπόνια μας. Προχωράμε παρακάτω


5034.ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ (19:00)

Η Σλοβενία έχει πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο ως τρίτη στον όμιλό της Γερμανίας και της Φινλανδίας, έχοντας σταθερή πορεία ιδίως στα «παράθυρα» του Νοεμβρίου και του καλοκαιριού.

Κατάφερε να «σφραγίσει» την πρόκριση εκμεταλλευόμενη την ήττα της Σουηδίας από τη Γερμανία στην προηγούμενη αγωνιστική με 73-66 και έτσι δεν πλήρωσε τη δική της κακή ήττα μέσα στην Εσθονία, από την ουραγό του ομίλου με 79-78.

Σλοβενία – Ισραήλ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτσι ο αγώνας είναι σήμερα αδιάφορος βαθμολογικά και οι δύο προπονητές θα δοκιμάσουν κάποιους νέος παίκτες. Το Ισραήλ προέρχεται από πέντε συνεχείς ήττες, με τελευταία από τη Φιλανδία, εντός έδρας, στην παράταση με 95-97 και παρόλα αυτά αναμένεται να είναι και σήμερα μαχητικό.

Εορταστικός ο αγώνας σήμερα για τους Σλοβένους οι οποίοι προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο και για αυτό δεν προκύπτει κάτι ιδιαίτερο, όσον αφορά στις αποδόσεις και σε αυτά που προσφέρουν οι εταιρείες, προκειμένου να συμπεριλάβουμε τον αγώνα σε κάποιο από τα κουπόνια μας. Ας μην μπλέξουμε με το πόσο εύκολα θα κερδίσει η Σλοβενία.


5036.ΣΟΥΗΔΙΑ – ΕΣΘΟΝΙΑ (20:05, NOVASPORTS 5HD)

Η Σουηδία έχασε την ευκαιρία να πιέσει σήμερα τη Σλοβενία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στη Γερμανία με 73-66 με τους αδιάφορους γηπεδούχους και έτσι δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Σλοβενίας 79-78 από τη σημερινή της αντίπαλο, την επίσης αδιάφορη Εσθονία.

Έτσι ο αγώνας θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα με τους Σουηδούς να είναι στην 4η θέση του ομίλου με 5 νίκες σε 11 αγώνες και τους Εσθονούς τελευταίους με τρεις νίκες σε 11 αγώνες επίσης.

Σουηδία – Εσθονία στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκπληξη, πάντως, ήταν η νίκη των Εσθονών μέσα στην έδρα τους επί της Σλοβενίας με 79-78, αποδεικνύοντας ότι είναι μία ομάδα η οποία δεν τα παρατάει και η οποία και σήμερα αναμένεται να είναι ομοίως ανταγωνιστική.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η νίκη της Εσθονίας επί της Σλοβενίας, η οποία μάλιστα «καιγόταν» για το «διπλό», ήρθε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα προηγούμενα «παράθυρα».

Έτσι αναμένεται να γίνει σήμερα μία σημαντική «μάχη» όσον αφορά στο γόητρο, χωρίς όμως βαθμολογικό ενδιαφέρον και γι’ αυτό εμείς θα πάμε με την επιλογή να μη νικήσει κανείς πάνω από 6 πόντους, σε απόδοση 3,10, την οποία βρίσκουμε στη Stoiximan, με δεδομένο ότι οι Eσθονοί θα είναι μαχητικοί και οι Σουηδοί απογοητευμένοι από τον αποκλεισμό.


5037.ΣΕΡΒΙΑ – ΜΕΓ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ (21:00, NOVASPORTS START)

Η Σερβία μετά την αναπάντεχη γι’ αυτούς ήττα από την Ελλάδα την προηγούμενη αγωνιστική σε αυτά τα «παράθυρα» είναι υποχρεωμένη σήμερα να κερδίσει τη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είναι το μεγάλο φαβορί για να το κάνει αυτό καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δείξει τίποτα ως ομάδα και βεβαίως δεν μπορούν να αντισταθούν σε μία Σερβία η οποία είναι αποφασισμένη για τη νίκη.

Παρ’ όλα αυτά όσο υπάρχει το σενάριο θα πρέπει να το τονίζουμε, καθώς σε περίπτωση ήττας των Σέρβων από την Μεγάλη Βρετανία σήμερα μέσα στο Βελιγράδι και νίκης των Βέλγων επί των Τούρκων τότε προκρίνονται οι Βέλγοι (κέρδισαν και τις δύο φορές τους Σέρβους!), οι οποίοι ακολουθούν κατά πόδας.

Σερβία – Μ.Βρετανία στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον όμιλο οι γηπεδούχοι έχουν πέντε νίκες σε 9 αγώνες, ενώ η Μεγάλη Βρετανία έχει μόλις μία νίκη στους οκτώ αγώνες – αυτή επί της εθνικής μας ομάδας στο ξεκίνημα των προκριματικών. Από την άλλη πλευρά το Βέλγιο έχει τέσσερις νίκες, μία πίσω από την Σερβία και για αυτό είναι δεδομένο ότι ο αγώνας έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο μαζί με το over 153,5 το οποίο προσφέρει την απόδοση 1,91 η Stoiximan, με δεδομένη την ισχύ των γηπεδούχων και το γεγονός ότι μπορεί να ανεβάσουν ψηλά τον ρυθμό άρα και το σκοράρισμα, και οι Βρετανοί να μπορέσουν να ακολουθήσουν μέχρι ένα σημείο.


5038.ΒΕΛΓΙΟ – ΤΟΥΡΚΙΑ (21:30)

Το Βέλγιο δεν είναι αδιάφορο στο σημερινό αγώνα με την Τουρκία, καθώς περιμένει τη μεγάλη έκπληξη από τη Μεγάλη Βρετανία, μέσα στο Βελιγράδι, επί της Σερβίας προκειμένου να πάρει αυτό την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Προφανώς και θα τα δώσει όλα απέναντι σε μία καλή ομάδα, όπως η Τουρκία, η οποία όμως είναι απογοητευμένη από τον αποκλεισμό και φυσικά σοκαρισμένη από τα όσα γίνονται στην πατρίδα της με τον καταστροφικό σεισμό.

Βέλγιο – Τουρκία στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Βέλγοι έχουν τέσσερις νίκες σε 9 αγώνες ενώ οι Τούρκοι τρεις νίκες σε 9 αγώνες και προέρχονται από ήττα την προηγούμενη Παρασκευή από τη Λετονία με 74-83. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν εύκολα μέσα στο Νιούκαστλ με 59 88 και γενικά έχουν δείξει ότι είναι μία καλή ομάδα, οπότε μπορούν να κερδίσουν και σήμερα, ανεξαρτήτως το τι θα γίνεται στο Βελιγράδι.

Παρ΄όλα αυτά όμως ο αγώνας δεν πρόκειται να προσφέρει κάτι ιδιαιτέρως στοιχηματικά, από πλευράς αποδόσεων και για αυτό δεν θα ασχοληθούμε μαζί του, περιμένοντας την Σερβία να κερδίσει εύκολα τη Μεγάλη Βρετανία και να πάρει αυτή την πρόκριση… Μάλιστα ο αγώνας ξεκινά μισή ώρα αργότερα, οπότε οι Βέλγοι θα ξέρουν τι γίνεται στο Βελιγράδι, ένα απ’ τα… ευτράπελα της FIBA.