*Απερτούρα, 2η αγωνιστική 

*Μόλις μία νίκη έχει η Ουνιόν Μανταλένα στα επτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι στην Αμέρικα ντε Κάλι (5-1-1) και αυτή στο κύπελλο.

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ

Προηγούμενο ματς: Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ηττήθηκε με 2-1 από την Τολίμα εκτός έδρας την πρώτη αγωνιστική. Στο 12′ ο φωτισμός του γηπέδου σταμάτησε, με αποτέλεσμα όλο το πρώτο ημίχρονο να παιχτεί σε…καθυστερήσεις. Κατά την διάρκεια αυτών των έξτρα λεπτών, δέχτηκε και το πρώτο γκολ της συνάντησης, φανερό ότι απορρυθμίστηκε τελείως από την εξέλιξη αυτή, αφού μέχρι τότε πατούσε καλά. Ανασκουμπώθηκε στο δεύτερο, βρήκε γκολ ισοφάρισης (63′), αλλά στην συνέχεια η γηπεδούχος της άσκησε μεγάλη πίεση και εν τέλει την λύγισε λίγο πριν το τέλος (87′).

Φέτος ο ανταγωνισμός είναι εύκολος και αυτό το γνωρίζουν άπαντες στις τάξεις της, ο στόχος των πλέι οφ θα έρθει μόνο με μεγάλη προσπάθεια. Θέλει να δώσει συνέχεια στην παρουσία της σε αυτά, μετά το σχετικά πετυχημένο Κλαουσούρα. Τραυματίας ο μέσος Πορτίγια, ανέτοιμος ο βετεράνος φορ Ράμος, εκτός για αγωνιστικούς λόγους έμεινε ο μπακ Αριέτα.

Αμέρικα ντε Κάλι Στατιστικά

*7/8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*5/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΝΙΟΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη η νίκη της στην πρεμιέρα με 2-1 επί της Ατλέτικο Ουίλα εντός έδρας, σε ματς που έκανε γερή κατάθεση ψυχής και έδειξε χαρακτήρα. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις, στο δεύτερο μπήκε πολύ δυνατά αλλά έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του αγώνα (59′). Δεν πτοήθηκε στο ελάχιστο, συνέχισε στο ίδιο τέμπο, πίεσε υπερβολικά και έφτασε σε μία σημαντική ανατροπή (65′, 72′).

Μέσα σε ένα κλίμα ευφορίας, προετοιμάζεται για την δύσκολη έξοδο στο Κάλι, πήρε μεγάλο μπόνους ψυχολογίας από την ανατροπή και τον χαρακτήρα που έδειξε την πρώτη αγωνιστική. Τραυματίστηκε και θα λείψει ο φορ Μαρκές, εκτός έμειναν οι Κορέα, Μπεχαράνο, Βάκα και Γκισάο.

Ουνιόν Μανταλένα Στατιστικά

*4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της έληξαν goal/goal

ΑΜΕΡΙΚΑ ΝΤΕ ΚΑΛΙ – ΟΥΝΙΟΝ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ στο Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ