21η αγωνιστική

* Over 2.5 τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια

* Στον 1ο γύρο (13/08): Άδανα Ντεμιρσπόρ – Σίβασπορ 3-0

* Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ουδέτερος έδαφος, στη Μαλάτια, λόγω εργασιών στο γήπεδο της Σεβάστειας.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Γκαζιαντέπ. Ο Γιαταμπαρέ έκανε το 0-1 στο 17ο λεπτό, ο Οσμάνπασα το 0-2 στο 48’ και ο Εσκιχελάτς μείωσε για την Γκαζιαντέπ στο 60’.

Μετά την εύκολη μεσοβδόμαδη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, η Σίβασπορ επέστρεψε και στις πρωταθληματικές νίκες με το πειστικό διπλό της Κυριακής, το οποίο όμως δεν αρκούσε για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Με όμορφο επιθετικό ξεδίπλωμα από το δεξί άκρο προηγήθηκε στο Γκαζιαντέπ με τον βασικό της φορ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και ξεκίνησε. Είχε δοκάρι σε γρήγορη επιθετική μετάβαση λίγο αργότερα και νέα καλή ευκαιρία πριν το ημίωρο, ενώ δεν απειλήθηκε ως το ημίχρονο. Με δική της ευκαιρία ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και στο ακόλουθο κόρνερ διπλασίασε το προβάδισμά της με κεφαλιά του στόπερ της. Είχε τον έλεγχο, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3 και μετά τη μείωση των γηπεδούχων περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο. Δεν κινδύνευσε όμως, αντιθέτως αυτή είχε τρεις μεγάλες φάσεις στον χώρο.

“To τελευταίο παιχνίδι μας ήταν ίσως το καλύτερο που έχουμε κάνει στη φετινή σεζόν. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στις τελικές μας πάσες θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει πιο εύκολα.” δήλωσε ο κόουτς Τσαλιμπάι.

Εξέτισε τιμωρία καρτών κι επιστρέφει ο Γιαλτσίν (δεξί μπακ), δεν αναμένεται να επιστρέψουν όμως οι τραυματίες Αρσλάν (χαφ), Ενζί (εξτρέμ/φορ). Ανέτοιμοι και οι Τζέιμς (φορ), Απινταγκόγιε (στόπερ), αμφίβολος ο Ανχιέλσκι (φορ), ενώ ο Παλουλί (δεξί μπακ) χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Στα μεταγραφικά, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ισπανού Σάμου Σάιθ (εξτρέμ/φορ) από τη Χιρόνα, ενώ συνεχίζεται το σίριαλ με τη φυγή του αρχηγού Τσιφτσί (αρ. μπακ) στη Γαλατά.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 8 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Δέχθηκε 2 γκολ στα 4/5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Γκιρεσούνσπορ. Με πέναλτι του Μπάγιτς στο 13’ προηγήθηκε η Γκιρεσούνσπορ, αλλά στο 18’ έμεινε με 10 παίκτες (Πέρες). Στο 84’ ισοφάρισε για την Ντεμιρσπόρ ο Εντιαγέ, αλλά στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Σαρί.

Δεύτερη σερί προβληματική εμφάνιση στα Άδανα για την Ντεμιρσπόρ, την προηγούμενη Παρασκευή το πλήρωσε υποδεχόμενη υποδεέστερη ποιοτικά ομάδα.

Μετά τις ανασταλτικές αρρυθμίες στο προηγούμενο παιχνίδι, οι οποίες πηγάζουν από την αποχώρηση του ηγετικού στόπερ Ακαϊντίν, ο κόουτς Μοντέλα γύρισε το σχήμα του με τριάδα στην άμυνα, αλλά δεν έλειψαν τα κενά, τα οποία έφεραν και το πέναλτι για το 0-1. Άλλαξε η ταυτότητα του αγώνα μετά την αποβολή των φιλοξενούμενων, η Ντεμιρσπόρ κυριάρχησε εδαφικά, αλλά δεν κατάφερε την ανατροπή, παρότι η στατιστική της έγραψε 75% κατοχή και 31 τελικές προσπάθειες. Είχε δύο δοκάρια πριν την ισοφάριση από στατική φάση, αλλά την γλίτωσε από δεύτερο γκολ στην κόντρα ο κίπερ Οζμπίρ παίζοντας ως λίμπερο σε δύο περιπτώσεις.

Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ο κόουτς Μοντέλα μετά το παιχνίδι, υπογράμμισε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν τιμωρήθηκαν από το διαιτητή για τις συνεχιζόμενες καθυστερήσεις που έκαναν.

Συμπλήρωσε κάρτες ο φορμαρισμένος Σαρί (εξτρέμ), αμφίβολη η συμμετοχή του Γκιουλμπράντσεν (φορ), αναμένεται να επιστρέψει ο Ονιεκούρου (εξτρέμ), αμφότεροι έχασαν το προηγούμενο παιχνίδι. Το ντεμπούτο του θα πραγματοποιήσει ο νεοφερμένος στόπερ Τσετίν.

ΑΔΑΝΑ ΝΤΕΜΙΡΣΠΟΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της για το πρωτάθλημα

Σίβασπορ – Άδανα Ντεμιρσπόρ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ