20η αγωνιστική

*Αήττητη η ΑΕΚ Λάρνακας στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία.

*Στον πρώτο γύρο: ΑΕΚ Λάρνακας – Ολυμπιακός Λευκωσίας 4-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-1 επί του Ακρίτα Χλώρακας, για το πρωτάθλημα. Το τέρμα του Ντουρμισάι στο 71ο λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από δώδεκα αναμετρήσεις (0-6-6), πανηγύρισε και πάλι ο Ολυμπιακός Λευκωσίας. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μάκη Σεργίδη φιλοξενήθηκε από τον Ακρίτα Χλώρακας, από την έδρα του οποίου πέρασε με 0-1.

Αρκετά δράστηριες και οι δυο στον αγωνιστικό χώρο, παρά τις προσπάθειες τους δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικές. Εν τέλει μια αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, ήταν αρκετή για να την εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο ο Ντουρμισάι, σκοράροντας στο ντεμπούτο και χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα του μετά από τέσσερις μήνες.

Δεύτερο σερί παιχνίδι που κράτησε ανέπαφη την εστία του, μετά και το εντός 0-0 με την Καρμιώτισσα. Κάπως έτσι, έφτασε τους 13 βαθμούς, προσπερνώντας Δόξα Κατωκοπιάς και Ακρίτα Χλώρακας. Χωρίς νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα του (0-4-1).

Παρελθόν από τις τάξεις του Ολυμπιακού αποτελεί ο Ισπανός αμυντικός Πάκο Πουέρτας, ο οποίος δεν υπολογιζόταν. Εξέτισε την τιμωρία του ο Πέτρος Ψύχας, αναμένεται να δώσει και πάλι το παρόν. Χτύπησε στην προπόνηση ο νεοαποκτηθής Ντουρμισάι και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αποκόλληση χιαστών, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για τους επόμενους δυο μήνες, ενώ εκτός για ένα μήνα θα μείνει και ο Μάριος Πεχλιβάνης. Θωμάς Ιωάννου και Νάνι δεν υπολογίζονται λόγω μυικών ενοχλήσεων, ενώ δεν προλαβαίνουν ούτε οι Γκεριέρ και Σάλι.

Ολυμπιακός Λευκωσίας Στατιστικά

*Under 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια του.

*No Goal και Under 2.5 τα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-3 επί του Άρη Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με 0-2 (20′, 27′), για να κάνει την ολική ανατροπή με τους Άλτμαν (33′, 65′) και Ράφαελ Λόπες (35′). Στο 78′ δέχθηκε την ισοφάριση, όμως επικράτησε με το τέρμα του Φαράζ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ΑΕΚ Λάρνακας, μετά και τη βαριά ήττα στο κύπελλο με 4-0 από τη Νέα Σαλαμίνα, που έφερε και τον αποκλεισμό. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Όλτρα υποδέχθηκε τον Άρη Λεμεσού, κόντρα στον οποίο επικράτησε με 4-3.

Σε ένα αρκετά χορταστικό παιχνίδι, μπορεί να βρέθηκε πίσω με 0-2 πριν το μισάωρο, ωστόσο κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα πριν από την ανάπαυλα. Συνέχισε να πιέζει στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας ολοκλήρωσε την ανατροπή και παρότι προσπάθησε και για τέταρτο τέρμα, είδε την αντιπαλο της να ισοφαρίζει με υποδειγματική αντεπίθεση. Ωστόσο, στο φινάλε ήταν αυτή που χαμογέλασε, με τον Φαράζ να κάνει το τελικό 4-3 στις καθυστερήσεις.

Συμπλήρωσε έτσι έντεκα αγωνιστικές ως αήττητη, έχοντας επικρατήσει στις δέκα εξ αυτών, οπότε και διατηρείται σταθερά στην πρώτη θέση της κατάταξης, στο +1 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Έμεινε αλώβητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της (4-1-0), κρατώντας ανέπαφη την εστία της στις τέσσερις πιο πρόσφατα εξ αυτών.

“Έχουμε ακόμα ένα σημαντικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που στα τελευταία οκτώ παιχνίδια έχει ανέβει στη βαθμολογία. Πρέπει να παρουσιαστούμε στον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός. Δανεικός στη Σλόβαν Μπρατισλάβας παραχωρήθηκε ο Βίκτορ Ολατούνζι, ενώ σήμερα έκανε δικό της τον Κροάτη εξτρέμ Μαρίν Γιάκολις, με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική Ανζέ.

Ανέτοιμος ο Ιβάν Τρισκόφσκι, τραυματίας ο Κύπρους Χρυσοφόρου, εκτίουν τιμωρία οι Άνχελ Γκαρσία και Ραφαήλ Μάμας.

ΑΕΚ Λάρνακας Στατιστικά

*No Goal τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ολυμπιακός Λευκωσίας – ΑΕΚ Λάρνακας στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ