21η αγωνιστική

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μπέρτον με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντεμπογέτζο στο 29’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Τζόνσον στο 84’.

Πειστική εμφάνιση, αλλά χωρίς το τρίποντο για τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Κακό πρώτο ημίχρονο, το οποίο αποτυπώθηκε και στο σκορ, αφού από την άσπρη βούλα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Στην επανάληψη είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, πιέζοντας ασφυκτικά και απειλώντας με πολλές από τις ευκαιρίες της, βρίσκοντας το γκολ της ισοφάρισης λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα.

Εξίσου καλή εμφάνιση, αλλά με διαφορετικό αποτέλεσμα θέλει να κάνει σήμερα, έχοντας ως στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Παρά τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος, έχει δείξει βελτίωση στην εικόνα της και κυρίως στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι, αφού είναι ιδιαίτερα δημιουργική και εξαιρετικά αποτελεσματική στη τελική της προσπάθεια. Μεγάλο της πρόβλημα ήταν, είναι και δύσκολα θα αλλάξει, η αμυντική της λειτουργία, δεχόμενη γκολ δίχως σταματημό. Η έδρα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, αφού η απόδοσή της μπροστά το κοινό της είναι καλύτερη. Καμία απουσία ενόψει της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Μίλτον Κέινς Ντονς Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Ίπσουιτς με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Γούλφεντεν στο 2’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Χάις στο 90+6’.

Δεν τα παράτησε η Φλίτγουντ και δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις. Παρά την πίεση που δεχόταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και το γεγονός ότι έμεινε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, δεν πτοήθηκε, διατηρώντας σταθερή αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα σε μία από τις λίγες ευκαιρίες που είχε να βρει το γκολ που της χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας.

Ικανοποιημένη μετά το αποτέλεσμα που κατάφερε να αποσπάσει την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα θέλει ιδανικά να πράξει κάτι αντίστοιχο. Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ναι μεν βρίσκει με ευκολία το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως παράλληλα δέχεται με την ίδια ευκολία γκολ, κάτι που της έχει στερήσει πολλούς βαθμούς μέχρι στιγμής. Έχει καταφέρει να βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα που απέσπασε, όμως γνωρίζει πως χρειάζονται ακόμα περισσότερα ώστε να μην κινδυνέψει μέχρι το τέλος της σεζόν. Μοναδική απουσία ο τιμωρημένος Ιρλ που αποβλήθηκε κόντρα στην Ίπσουιτς.

Φλίτγουντ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

ΜΚ Ντονς – Φλίτγουντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ