32η αγωνιστική 

*Σε ουδέτερη τοποθεσία.

*Η Σαντόνγκ δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία έξι παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων (5-1-0).

ΣΑΝΓΚΑΙ SIPG

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με 0-1 απέναντι στη Μεϊζχού Χάκα, την περασμένη αγωνιστική. Ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 90+2′, χάρη σε γκολ του Λι Ντεμίνγκ.

Για το κύπελλο, πήρε την πρόκριση στη φάση των “8” άνευ αγώνα, αφού η Σούτζου Ντόνγκβου δεν κατέβηκε ποτέ για το μεταξύ τους παιχνίδι. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Τσενγκντού Ρονγκτσένγκ και στο -3 από την 3η Ζεζιάνγκ. Με under2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 18 από τις 31 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Εκτός οι Γου Λέι και Παουλίνιο.

ΣΑΝΓΚΑΙ SIPG ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*3 συνεχόμενα n/g.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

 

ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΤΑΪΣΑΝ

Προηγούμενο ματς: Πήρε εκκωφαντική νίκη με 8-0 απέναντι στη Σενζέν, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα παιχνίδι που δε χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό, παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στο ημίχρονο. Παρόμοια εικόνα και στο β’ μέρος, με τον Κρισάν να σκοράρει τέσσερις φορές για το τελικό 8-0!

Για το κύπελλο, πήρε άνευ αγώνα την πρόκριση στη φάση των “8”. Βρίσκεται στη 2η θέση του πρωταθλήματος, ισόβαθμη με την πρωτοπόρο Θρι Τάουνς, έχοντας μειονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Με over2.5 γκολ ολοκληρώθηκαν οι 21 από τις 31 αναμετρήσεις της έως τώρα στο πρωτάθλημα.

Χωρίς απουσίες θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση.

ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΤΑΪΣΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*G/g στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΣΑΝΓΚΑΙ SIPG – ΣΑΝΤΟΝΓΚ ΛΟΥΝΕΝΓΚ ΤΑΪΣΑΝ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ