*8η αγωνιστική

*NG στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Ιταλίας

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Πάρμα. Τουτίνο (45+2′ πεν.) και Μαν (52′ πεν.) έκαναν το 2-0, απάντησε απλά ο Μόρο στο 81′. Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Χαϊνό (90+9′).

Η Φροζινόνε μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο του “Ennio Tardini”, δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο πληγώθηκε από την άσπρη βούλα του πέναλτι γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Πάρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο αποβλήθηκε ο προπονητής Γκρόσο για βίαιη συμπεριφορά προς αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Τα “καναρίνια” παρέμειναν στους 12 βαθμούς και σήμερα θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους κόντρα στην ΣΠΑΛ. “Πρόκειται για μία ισχυρή ομάδα που διαθέτει τεράστια ποιότητα επιθετικά”, ανέφερε ο προπονητής Γκρόσο. Η Φροζινόνε πανηγύρισε τρεις νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αγωνιστικές, κρατώντας παράλληλα το μηδέν (έξι γκολ). Στην αποστολή επιστρέφουν Κάλαϊ, Σιμίνσκι και Ρόντεν.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*2-3 γκολ στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΠΑΛ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-0) από την Τζένοα. Σκόραραν Κόντα (19′) και Γκούντμουντσον (88′). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Μεκαριέλο (76′).

Πέντε αγωνιστικές κράτησε το αήττητο σερί της ΣΠΑΛ (2-3-0), καθώς την προηγούμενη βδομάδα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Τζένοα στο “Paolo Mazza” (2-0). Δεν απείλησε ουσιαστικά την αντίπαλη εστία, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μεκαριέλο.

“Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη πρόκληση, πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε αγωνιστική νοοτροπία”, είπε ο προπονητής Βεντουράτο, την ώρα που ο ιδιοκτήτης Τακοπίνα εξέφρασε τον θαυμασμό του για το ρόστερ του συλλόγου. Οι “μπιανκατζούρι” γνώρισαν μόλις μία ήττα σε εννέα εκτός έδρας αγωνιστικές (δύο νίκες, έξι ισοπαλίες), λαμβάνοντας υπόψη και την προηγούμενη σεζόν: Αυτή από την Λέτσε (1-0) στις 9 Απριλίου. Εκτός αποστολής Μεκαριέλο και Ζουκουλινί.

ΣΠΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 3,5 στα 2/4 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ – ΣΠΑΛ στον Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ