3η αγωνιστική

*Οι ομάδες συναντήθηκαν ξανά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2018/19 με την Ατλέτικο να νικά στο εντός έδρας (3-1) και να παίρνει ισοπαλία στο Βέλγιο (0-0). 

*Η Κλαμπ Μπριζ δεν έχει ηττηθεί σε 3 εντός έδρας ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

*Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει νικήσει ποτέ αγώνα που διεξήχθη στο Βέλγιο (5 ως φιλοξενούμενη, 2 ως ουδέτερη έδρα).

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 εντός έδρας, με αντίπαλο τη Μέχελεν, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 37’ ο Τζουτγλά σκόραρε για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 53’ ο Σόμπολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 και στο 86’ ο Μπιουκάναν πέτυχε τρίτο τέρμα για το τελικό αποτέλεσμα.

Η Κλαμπ Μπριζ έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, καθώς νίκησε τη Μέχελεν (3-0) εντός έδρας, για τη Jupiler League. Σκόραρε στο φινάλε του πρώτου μέρους και τη βοήθησε για να “καθαρίσει” σχετικά εύκολα την υπόθεση νίκη. Γνώρισε απρόσμενη ήττα στο τελευταίο ματς, πριν από τη διακοπή, από τη Σταντάρ Λιέγης με 3-0 εκτός έδρας. Είναι η μοναδική ήττα στα πρόσφατα δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά η δεύτερη στη σεζόν για το συγκρότημα του Χούφκενς, έπειτα από το 2-1 στην έδρα της Έουπεν για τη δεύτερη αγωνιστική.

ίναι η ευχάριστη έκπληξη του γκρουπ έως τώρα, με δύο νίκες επί των Λεβερκούζεν (1-0) και Πόρτο (0-4) και κορυφή στη βαθμολογία. “Κάναμε μεγάλα βήματα μπροστά στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις, τώρα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με παίκτες που έχουν αποδείξει την αξία τους. Η Ατλέτικο είναι κορυφαία ομάδα στη διοργάνωση και συνήθως περνά στα νοκ-άουτ”, δήλωσε ο Καρλ Χούφκενς. Όσον αφορά την αποστολή, επέστρεψε και ο Μάτα μετά τους Μπιουκάναν και Λανχ. Εκτός οι Μπογιάτα, Σκοβ Όλσεν. Λείπει καιρό ο Ματς Ριτς, δεν υπολογίζεται ο Φόρμερ. 

Κλαμπ Μπριζ Στατιστικά

*6 σερί αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 6/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 0-2 εκτός έδρας, εναντίον της Σεβίλλης, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 29’ ο Γιορέντε σκόραρε για το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 57’ ο Άλβαρο Μοράτα έπειτα από πάσα του Ματέους Κούνια σκόραρε δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πανηγύρισε μια πολύ σημαντική, από κάθε άποψη, επιτυχία, καθώς νίκησε τη Σεβίλλη (0-2) στο πλαίσιο της Λα Λίγκα. Αφενός της δίνει εκ νέου “τρίποντο” για να ανέβει στην κατάταξη, αφετέρου επικράτησε κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα με δυνατή έδρα και της προσφέρει μεγάλη τόνωση ηθικού, όπως δήλωσε και ο μέσος Κόκε στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς στο Βέλγιο. Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε ήταν “πληγωμένη” από το ντέρμπι της Μαδρίτης, αφού έχασε από τη Ρεάλ με 1-2 εντός έδρας.

Νωρίτερα, ηττήθηκε στη Γερμανία από τη Λεβερκούζεν με 2-0 για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τρεις νίκες και δύο ήττες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις για τους “Κολτσονέρος”. “Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον κόσμο να δίνει μεγάλη ώθηση στον αντίπαλο”, είπε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Μαδριλένων, Σιμεόνε. Τα θετικά νέα για τον Αργεντινό είναι ότι επέστρεψε στην αποστολή ο Ροδρίγο Ντε Πολ. Σταθερά εκτός οι Φελίπε και Ρεγιλόν. Αμφίβολος ο Ναουέλ Μολίνα που ταξίδεψε στο Βέλγιο. 

Ατλέτικο Μαδρίτης Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις είχαν goal/goal

*7/10 επίσημα ματς με “2-3 γκολ”

*Σκοράρει σε 9/10 ματς εκτός έδρας

Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ