3η αγωνιστική

*Με g/g ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες 5 αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με τις 4 από αυτές να ολοκληρώνονται με 1-1 σκορ!

*Χωρίς χρήση VAR.

ΜΟΝΑΧΟ 1860 ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Όλντενμπουργκ, την περασμένη αγωνιστική. Ανώτερη καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα μπορούσε να έχει προηγηθεί από το 1ο ημίχρονο, αλλά οι φιλοξενούμενοι προέβαλαν σθεναρή αντίσταση. Τελικά, το Μόναχο άνοιξε δίκαια το σκορ στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους, παρά τις καλές ευκαιρίες που είχαν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.

Δύο στις δύο νίκες στο πρωτάθλημα για το Μόναχο, που άφησε πίσω του τη βαριά ήττα με 0-3 από την Ντόρτμουντ στο κύπελλο. Η ομάδα του κόουτς Κόλνερ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την άνοδο. Παράγει φάσεις με χαρακτηριστική ευκολία, με την επίθεση της να βγάζει πολλούς αυτοματισμούς στον αγωνιστικό χώρο.

Τραυματίες οι Μπερ, Μπελκαχία, Γκράιλινγκερ και Βιχτ.

Μόναχο 1860 Στατιστικά

*Over2.5 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά.

Παίξε Νόμιμα στην Betsson (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
ΜΕΠΕΝ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σβικάου, την περασμένη αγωνιστική. Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 49′ και επέβαλε το ρυθμό της στο β’ μέρος. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι το 75ο λεπτό του παιχνιδιού, όταν ο Πουριέ άνοιξε το σκορ για τη Μέπεν. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο 82′ και το 90+3′ και τον Πουριέ να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του.

Παραμένει αήττητη μετά από δύο “στροφές” στο πρωτάθλημα (1-1-0), όντας κυνική, χωρίς να εντυπωσιάζει ιδιαίτερα. Σε αντίθεση με πέρσι, η Μέπεν φαίνεται να μην είναι τόσο παρορμητική, δεν παίζει σε έντονο τέμπο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά μόνο ανά διαστήματα, κάτι που φαίνεται να της βγαίνει μέχρι στιγμής.

Τραυματίες οι Αμέτοφ, Εβσίβ, Χέμλαϊν και Τάνκουλιτς.

Μέπεν Στατιστικά

*3 συνεχόμενα 2-3 γκολ, σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΜΕΠΕΝ στην Betsson
Βetsson logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ