Φάση των “16”

*Πρώτος αγώνες της σειράς. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Σάντος (07/07). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ των αγώνων, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

*Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Λανούς – Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε.

*Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στο Κόπα Λιμπερταδόρες το 2011, με τη Σάντος να έχει μία νίκη και μία ισοπαλία.

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΤΣΙΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βενεζουέλα)

Προηγούμενο ματς: Υπέστη ήττα με σκορ 3-0 εκτός έδρας, από τη Μονάγας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 30’ ο Κόβα έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 39’ ο Οκάντο σκόραρε για το 1-0 του ημιχρόνου. Στο 77’ και στο 82’ ο Νάβας πέτυχε δύο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ντεπορτίβο Τάτσιρα έχει παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει σημειώσει δύο νίκες και τρεις ήττες στα πρόσφατα πέντε παιχνίδια. Προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Μονάγας (3-0) η οποία την άφησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Βενεζουέλας. Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό Άλεξ Παγιαρές και το επιτελείο του είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. 

Ντεπορτίβο Τάτσιρα Στατιστικά

*3 σερί αναμετρήσεις είχαν No Goal

*7/10 ματς τελευταία με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 7/10 τελευταία εντός

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα. 

ΣΑΝΤΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗ (Βραζιλία)

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα εκτός έδρας, με αντίπαλο την Κορίνθιανς, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδας να μην αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι. 

Η Σάντος δεν έχει καταφέρει να βγάλει σταθερότητα στην απόδοσή της το τελευταίο διάστημα και αυτό έχει αντίκτυπο και στα αποτελέσματά της. Έρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Κορίνθιανς (0-0) το οποίο κρίνεται θετικό, όμως έμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς δίχως “τρίποντο”. Μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός οι τιμωρημένοι Τζον, Μπαρμπόζα και Λέο Μπαπτιστάο. Από τραυματισμούς ταλαιπωρούνται οι Μάντσον και Μαϊκόν. Εκτός και οι Μπάουερμαν, Σάντρι, Φερνάντες και Γκούλαρτ.  

Σάντος Στατιστικά

*6/10 αναμετρήσεις με under 2.5

*6/10 παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*Σκοράρει σε 6/10 τελευταία εκτός

Ντεπορτίβο Τάτσιρα – Σάντος στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ