Διπλά σε πτώση, στη Γερμανία ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Περιορισμένες οι επιλογές στο πρόγραμμα της Δευτέρας (23/05), το μπαράζ για την άνοδο / παραμονή στην Μπουντεσλίγκα κλέβει την παράσταση, ενώ αρκετά, για τα δεδομένα της ημέρας, ματς υπάρχουν σε Σκανδιναβία και Ιρλανδία. Πάμε να δούμε τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις, αλλά και το πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος μέχρι στιγμής.

Στη Β’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Γκρόρουντ – Μπρίνε πτωτικά κινείται το διπλό, το οποίο από το 3.30 στο οποίο προσφερόταν 48 ώρες περίπου πριν από την πρώτη σέντρα, πλέον το βρίσκουμε στο 2.75.

Αμβούργο – Χέρτα με 0% γκανιότα** Pamestoixima.gr!
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Α’ κατηγορία της Ιρλανδίας και τον αγώνα Σλίγκο Ρόβερς – Ντέρι Σίτι, πέφτει το διπλό. Πιο συγκεκριμένα, το ενδεχόμενο να κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα παιζόταν στο 1.90, πλέον “πληρώνει” λίγο πάνω από το 1.70 (1.72). Για την ίδια διοργάνωση, πτωτικές τάσεις παρουσιάζει επίσης το διπλό στο παιχνίδι ανάμεσα στην Σεντ Πάτρικς και την Μποέμιανς και από το 3.10 παίζεται τώρα στο 3.10.

Τζίροι στοιχήματος

Στο ανταλλακτήριο οι τζίροι βρίσκονται αρκετά χαμηλά μέχρι στιγμής. Το παιχνίδι που παίρνει το μεγαλύτερο ποντάρισμα είναι το Αμβούργο – Χέρτα Βερολίνου, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί 32.262€. Ακολουθεί η αναμέτρηση Χέλσινγκφορς – Κουόπιο, στο οποίο έχουν παιχτεί 13.565€, ενώ στην 3η θέση βρίσκουμε το Σούντσβαλ – Μιάλμπι με τζίρο 12.706€.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους στα σημερινά παιχνίδια

Τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω ίσχυαν στις 15:00 και ενδέχεται να αλλάξουν.