7η αγωνιστική

*Η Μπρομαποϊκάρνα επικράτησε και στα τρία τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Λαντσκρόνα.

*2-3 Goals τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

Δείτε τα Προγνωστικά Σουηδίας

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 2-4 επί της Γιόνσεπινγκ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο έβδομο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Λίνους Όλσον στο 19′, τρία λεπτά αργότερα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Στην πορεία ωστόσο, ο Όλσον βρήκε ακόμη τρεις φορές δίχτυα (42′, 54′, 69′), διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Αήττητη παραμένει εδώ και τρία παιχνίδια η Λαντσκρόνα, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Μπίλι Μάγκνουσον φιλοξενήθηκε από τη Γιόνσεπινγκ, στην έδρα της οποίας επικράτησε με 2-4. Παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ισοφάρισε ισάριθμες πριν από την ανάπαυλα, για να κάνει εν τέλει την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο ήταν ανώτερη. Δείχνει σε καλύτερη κατάσταση με το αρνητικό ξεκίνημα με τρεις διαδοχικές ήττες. Τραυματίες είναι οι Λινέρ και Πέτερσον, από ίωση ταλαιπωρούνται οι Πέρσον και Ντάλκβιστ.

Λαντσκρόνα Στατιστικά

*No Goal και Under 2.5 τα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 3.5 τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 4-2 επί της Τρέλεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων με τους Τσόσιτς (4′), Πέτερσον (13′) και Ντεπρέμ (51′), δέχθηκε προσωρινά τη μείωση στο 52′ και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε και τέταρτο τέρμα και πάλι με τον Πέτερσον. Στις καθυστερήσεις, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό αποτέλεσμα.

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη προέρχεται στο πρωτάθλημα η Μπρομαποϊκάρνα, μετά και από εκείνη επί της Γιόνσεπινγκ (2-1 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κρίστερ Ματίασον υποδέχθηκε την Τρέλεμποργκ, κόντρα στην οποία επικράτησε με 4-2. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να είναι ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο και να μην δείχνει επηρεασμένη σε καμία περίπτωση από τη μείωση που δέχθηκε στο σκορ. Έφτασε έτσι τους δέκα βαθμούς και είναι στο +3 από τη σημερινή της αντίπαλο. Κανονικά θα βρίσκεται στον πάγκο ο κόουτς Ματίασον, που εξέτισε την τιμωρία του. Εκτός μάχης παραμένει ο τραυματίας Μάρτιν Φάλκεμπορν.

Μπρομαποϊκάρνα Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Λαντσκρόνα – Μπρομαποϊκάρνα στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ